anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sallut. La scoala este o fata cu care ma inteleg bine, ne jucam, ciupim si alte chestii. Cred ca ma place. Un coleg a inceut sa strige prin clasa ca avem o iubire ascunsa si ne-am cam distantat, mai mult ea. Ce trebuie sa fac?

10 răspunsuri:
| がさいゆの a răspuns:

Buna.Este bine ca sunteti prieteni, dar daca vrei sa treci la capitolul relatie trebuie sa o iei incet, sa ii dai semne ca o placi sa o tii de mana, sa stai cu ea mai mult decat cu baietii, adica prietenii tai.Si nu uita! Da-i semne incet, dezvoltale cam la 2-3 zile.Bafta multa iti doresc!

| lexzor a răspuns:

Continuati sa va intelegeti la fel de bine! Daca va distantati, se da de inteles ca s-a aflat ceva de nu trebuia si ca este adevarat. La ce varsta se pot maturiza unele persoane? Pot sa spun decat ca colegu tau este foarte copilaros straight face

Răspuns utilizator avertizat
| UnCorpSanatos a răspuns:

Sa o intrebi "Auzi am vrut sa iti spun ceva... e o problema mai delicata. ma gandeam daca colegul nostru avea dreptate si noi nu ne dam seama ca ne potrivim si am putea forma un cuplu" si vezi ce zice in functie de ce iti raspunde ii dai dreptate si ii spui ca oricum puteti sa va intelegi bine chiar daca papagalii din clasa vorbesc.

| HDSeer a răspuns:

Sati bagi picioru in ceea ce crede colegu tau si sa-i spui ca o placi si ca tii la ea.

| TheBrainiac a răspuns:

Salut!
Fata s-a cam speriat si tu trebuie sa o intelegi. Las-o o saptamana sa isi revina si apoi reincepeti jocul, dar de data asta, sa ai grija, sa nu iesiti asa in evidenta. Cat despre colegul tau, ai putea sa ii faci la fel, daca stii ceva despre el, striga si tu prin clasa cand isi mai deschide gura.
Succes!

| DV a răspuns:

Sa-l ignori

| TrollescuOvidiu a răspuns:

Lasa lucrurile sa se calmeze pic... apoi va '' jucati '', ''ciupiti '' si ''alte chestii '' pe la tine acasa, pe la ea acasa, sau undeva mai ascuns. Dar nu te lasa dezavantajat de ce-a spus tipu`ala...e doar invidios. De ce? FOREVER ALONE! Sper sa-ti fiu de ajutor; D

| AndreeaMagnifique a răspuns:

Daca ea chiar tine la tine, crede-ma se va intoarce la tine cat de curand. Aveti genul de dragoste jucausa, ceea ce e foarte dragut si sper sa va mearga.winking

Rusine lu' colegul tau ca e invidios pe cat de adorabili sunteti.
Cel mai bine ar fi sa-i spui prietenei tale ca ai cateva sentimente acolo in inima ta pentru ea, stiu ca pare dificil si ca ti-e frica sa o spui asa, dar sincer, e mai bine sa-u spui decat sa pierzi o sansa ca asta.

Sper ca te-am ajuta, bafta cu prietena ta, frate!

| daniel957 a răspuns:

Trebuie sa ii zici ca nu ai iubita si o inviti in oras