Gandeste-te la asta ca si cum ai avea un termen limita. Cu cat terenul limita va fi mai mic, cu atat presiunea va fi mai mare asupra ta. Si te va impinge oarecum sa faci acest lucru. O motivatie pentru tine ar fi. Gandeste-te ca altul se poate da la fata pe care tu o placi. Nu ar fi un sentiment intocmai placut. Este acum ori niciodata.
Fugareste-o si tu pe ea, iar cand o prinzi, ai putea sa o tragi la pieptul tau si s-o saruti (cred ca asta iti doresti). Nu o intreba, zi-i mai degraba cu un zambet strengaresc: "Se vede ca iti cam place de mine." si pe urma scoate-i limba sau trage-i cu ochiul. Succes!
Fata nu s-ar juca alaturi de tine daca nu te-ar simpatiza, corect?
Inca esti foarte mic si totusi te gandesti la asta. Sincer iti spun ca eu pana in clasa a 9 nu dadeam importanta fetelor. Erau simpli omuleti pentru mine.
Oricum tu trebuie sa faci ceea ce crezi ca e bine pentru voi si nu sa astepti ca un geniu sa iti dea raspunsul.
De ce spun asta? Indiferent de toti userii ce ar putea sa iti dea un sfat, daca acestia iti spun sa faci un lucru, tu nu il vei face.
Ce ai spune daca atunci cand ai ajunge la scoala, i-ai oferi o imbratisare? Poate chiar sa iti formezi un obicei din asta.
Ea va ajunge sa isi puna intrebari si tot odata sa caute raspunsuri.
Totul va fi bine pustiule. Doar continua sa faci ceea ce ai facut pana de curand. Ar fi un mare plus pentru tine, daca ai tine cont de ceea ce ti-am spus cu imbratisarile.
Multumesc foarte mult de mesaj dar nu stiu daca am acest curaj in cat sai dao eu o imbratisare... dar o incerc tot ce mi-ai zis tu.Iti raman dator
Multumesc mult pentru sfaturoi dar nu cred ca am asa curaj incat sa ii dau o imbratisare dar o sa incerc tot ce miai recomandat.Iti raman dator si multumesc inca o data
Multumesc mult alin raman dator vandut mi-ai dat cele mai bune sfaturi
Gandeste-te la asta ca si cum ai avea un termen limita. Cu cat terenul limita va fi mai mic, cu atat presiunea va fi mai mare asupra ta. Si te va impinge oarecum sa faci acest lucru. O motivatie pentru tine ar fi. Gandeste-te ca altul se poate da la fata pe care tu o placi. Nu ar fi un sentiment intocmai placut. Este acum ori niciodata.
Gandeste ma fa ce ce e mai corect si da stiu acum spun degeaba asta da vreau sa teajut intelegi? dar daca te place iti va spune in fata sunt sigur asa ca du-te la ea spune-i c-o placi si gata cu problema si daca nu te place nu te place si gata cauta alta fata ok si nu mai cauta pe siteuri din astea fa-o singur
Si mie imi place de un baiat si i-am spus ca imi place de el si nu am avut de pierdut am aflat ca si el de fapt ma place...te-as sfatui sa iti faci curaj si sa ii spui pana nu e prea tarziu
Daca o iubesi atat de tare spune-i ce simti pentru ea!
Asa o sa aflii daca te place si ea sau nu!
Bafta
Mutubal întreabă: