| DeFenDeR777 a întrebat:

Sallut lume! Am asa o ointrebare cam delicata! DE CEVA TIMP IMI PLACE DE O FATA FRUMOASA. Aproape in fiecare zi ne salutam
chiar citeodata eu nu o observ dar ea imi spune "salut"odata am esit de la un spectaol! EA era mai inainte cu mult mai departe de mine.Eu am observat-o si ea tot dar faptul este ca nu eu am salutat-o ci ea mi-a facut din mina "adica sallut"! Ea stie ca o plac i-am dat de stire dar raspunsul ei este : imi face placere sa stiu, insa eu plac pe alt baiat! Oare ce inseamna asta? ajutati-ma va rog o plac. Oare da careva semne ca ma place sau nu! FUNDA

Răspuns Câştigător
| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Exact ce a zis neutrino, te saluta ca pe un amic, nu are rost sa te minti singur, daca respectiva ti-a zis asta doar sa-ti vada reactiile tot ea o sa repare greseala. Ar trebuii sa nu mai tresari cand o vezi, comporta-te mai rece, buna si atatwinking daca vede asta si te intreaba serveste-i si tu ca nu vrei sa te strici relatia altora, sa vezi cum reactioneaza

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Este simplu de inteles: tu o placi pe ea, ea nu te place pe tine in vederea unei relatii. Puteti fi doi amici buni.

| WildDream a răspuns:

Doar pentru ca te saluta nu inseamna neaparat ca te si place. Poate te considera un amic si i se pare normal sa te salute.