HMMM.greuuu. Asa este la varsta ta toata lumea se indragosteste de toata lumea. nu ma abat de la subiect dar la 15 16 ani de-abia aveam voie sa ies 2 ore sa ma joc prin spatele blocului. acum in zilele noastre adica 2010 la 15 ani fetele au vreo 2 avorturi la activ si baietii isi fac gasti de cartier si se gandesc cum sa faca vreun bussines cu combinatii de n luate cate ca.as da eu exemplu da mi-e ca imi sterge comentu. bagati-va mintiile in cap cu iubiri cu astea ca numai tampitele alea de englezoaice se sinucid la 15 ani ca a parasit-o cutarescu de 16 ani. cred ca ar trebui sa se faca inca de prin clasa a saptea psihologie si psihiatrie ( ) in scoala. Oricum ceva ar trebui facut parerea mea. SI Raspunsul meu la intrebarea ta : pe la 23 -25 de ani ai sa iti dai seama daca iubesti asa ca lasa-l sa isi revina si pune mana pe invatat nu te mai gandii.
Pff... e grew.sincer nu stiu sincer ce sa zic.
Daca il iubesti si tii la el enorm.
Poti sa il ajuti sa isi revina pe parcurs si sa
o uite p acea fata
dar nu cred ca poti sa ii schimbi sentimentle fata de ea
pentru. ca prima iubire nu se uita niciodata
acum daca uh vrei s il ajuti si sa fiti amn2
impreuna eu zic sa nu te desparti de el cu toate ca a trecut mult
timp
de cand a murit fost
sincer imi pare raw.
acum nu stiu ce sa zic
faci si uh cum crezi
eu mi-am dath cu parerea
pupic:*
Ai pus o intrebare la care cred ca numai tu poti raspunde. Daca ma gandesc putin la faza cu gandacii... nimanui nu-i plac.
Se vede ca tipul e traumatizat si tu suferi de pe urma acestor traume. Mai sunt o groaza de baieti nu te rezuma doar la unul Poate vei gasi un baiat pe care sa-l iubesti si mai mult decat pe acesta Incearca sa-l intelegi pe iubitul tau. Poate o mai place pe sora fostei iubite, dar pe tine te iubeste. Mai asteapta si vezi ce se intampla iar daca nu iese nimic atunci mergi mai departe