| VirusS97 a întrebat:

Sallut TpU! Am si eu o mica prolema. Acum cateva zile am fost la patinoar cu sora mea (n-am vrut sa merg dar a trebuit sa fac o fapta buna de craciun.) Acolo am intalnit o fata.care din momentul in care o vazusem am impietrit la propriu. Era cu niste prietene. La un moment dat eu numi puteam dezlipi ochii de pe ea.nu stiu ma comportam ciudat; si ea ma observat ca ma tot uit dupa ea. Mam oprit si ea a venit spre mine nu a zis nimic doar s-a uitat direct in ochii mei si eu la fel s-a apropiat de mine dupa care a contiunuat sa patineze si sia intrs capul spre mine cu un oarecare zambet. Din cand in cand ma ma opream singur si ma uitam din nou la ea si odata sa oprit si ea vorid cu pretenele ei se apropia fara sa-mi dau seama de mine si e uita la mine. Tot am vrut sa-i cer un numar de telefon sau macar id de mess dar nu aveam ocazia pana cand s-a intamplat un accident si am caut si am dat cu capul de gheata rau de tot. Am ametit si pana sa mi dau seama ea plecase. Imi pare cunoscuto; cred ca e mai mica decat mine cu 1 an si s-ar putea sa fie in socala cu mine sau poate la fosta scoala. Am mai intalnit eu fete in situatii de genul acesta dar nici una care sa ma inebuneasca atat. Tot timpul ma gandesc la ea. Voi ce spuneti ar merita sa o gasesc? Sau ce pot face sa dau de ea?

Răspuns Câştigător
| ali_8949 a răspuns:

Ce a trecut nu se mai intoarce fra. Merita sa o intrebi cand s-a uitat in ochii tai ceva. Eu o intrebam doar la misto si in ras: patinam!
Fa ce poti face cat ai sansa, ca apoi trecewinking
O mai veni la patinoar... daca o vezi, spune-i!

1 răspuns:
| pynnk a răspuns:

Merita.mai du-te la patinoar poate o mai vezi, daca zici ca e in scoala q tine cauto.succes:*