| MaxPeyn32 a întrebat:

Sallut TPU big grin. Poate nimeni nu e perfect dar am o prietena...care o cunosc de ceva tim... dar pritenei zic ca dor ma foloseste sad Eu nu stiu ce sa zic mi se para ce ne sta frumos in preuna. Dar va rog spuneti-mi ce ati face voi, sai cred sau nu sa ma interesez savnu pentru cel mai sincer raspuns (funda)winking

Răspuns Câştigător
| NatureSelf a răspuns:

Da viata ar fi prea frumoasa cu dragoste la maxim, in care pierzi contactul cu realitatea.In caz ca profita de dragostea ta, ce ace fetele o fac foarte des, majoritatea sunt pe profit. daca e asa cautati alta prietena, daca nu e ar fi bine sa te asiguri. esti mascul dominant ce naiba.

1 răspuns:
greece12
| greece12 a răspuns:

Sunt doua variante.
Prima varianta in care prietenii tai au dreptate si tu esti prea indragostit si prea fericit impreuna cu ea,incat accepti orice.
Sau o a doua varianta,in care prietenii tai nu sunt prieteni buni si vor sa va desparta,caz in care te vei intreba ce au ei de castigat daca te desparti tu de ea!
Singur vei descoperi adevarul,dar de obicei, cand mai multe persoane iti spun acelasi lucru, posibil sa aiba dreptate!