Atuncea fi jemcher si pregatesteo tu, iauzi daca stii bine carte ajut-o tu du-te si dai medidati la ea acasa... chesti din astea... nu fi bleg improvizeaza mult si pana la urma tot se va indragosti de tine
O da, ai procedat corect dovedestei ca o placi mult si faua intr-un fel sa te placa si ea.Eo am reusit de multe ori cu fete din astea si nu e bine sa-ti dai prea mult interesul fata de ea ca dupa isi da figuri... demonstreazai ca o placi catva timp dar ai grija sa nu devi sclavul ei cum se intampla de obicei cu baieti care iubesc enorm o fata sau invers. Dupa las-o ceva timp timp daca vezi ca nu-ti da roade munca prin a cucerio dar ai grija sa nu tio ia altu, deci actioneaza cat de rapid posibil dar ai grija cum te porti multa bafta!
Am uitat sa mentionez. Astazi la lectie cand s-a pus cu mine in banca mi-a zis ceva de genu : " Si oare ce o sa faci'' ( e raspunsu la intrebarea " eu nu ma dau asa de repede batut ") Si deodata am ramas confuz, nu stiam ce sa-i zic. Si ca sa nu ma dau de gol i-am zis ca Totul! Dar vreau idei ce pot sa fac in continuare
Hahaha te-ai pierdut presupun? se intampla adeseori eu-ti sugerez doar sa nu fi marlan cu ea si sa incerci sa te porti cat mai normal posibil, vorbeste cu ea pe mess/sms fai comentari dragute la adresa pozelor ei... chesti din astea o sa o impresionezi mult si pana la urma si cea mai a dracu fata daca n-are prieten se va lasa. astea cu nu-mi fac prieten pana in clasa 9 sunt doar pretecste iti spun eu (fata a fost ranita de fre-un baiat si nu mai poate avea incredere in ei, tu trebuie sa ii demonstrezi ca nu-i asa si ca o iubesti mult, incearca sa o ajuti cand are nevoie de tine incearca s-o sprijini cat mai mult dovedestei ca o placi.
Eu zic ca nu e motivu ala ca nu vrea prieten pana in clasa a 9. Acum suntem ambii in clasa 9. DOar ca ea anul trecut abia a venit (s-a transferat de la iltaia aici, si ai ste cam greu, eu sunt unu dintre exemplarii clasei ..nu la purtare, dar la invatatura Inteleg totu repede si bine si o ajut des si a zis ca vrea sa se gateasca de examene si nu are timp pentru prieten. Dar eu nu cred in asta..Mai ales cu timpu pentru un prieten
Atuncea fi jemcher si pregatesteo tu, iauzi daca stii bine carte ajut-o tu du-te si dai medidati la ea acasa... chesti din astea... nu fi bleg improvizeaza mult si pana la urma tot se va indragosti de tine