anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sallutari, e pentru baieti chestia asta happy.
Dupa ce am citit pe net, am inteles ca daca stai 3 zile(durata optima) fara a ejacula, iar apoi in timpul unui act sexual, o introduci fara prezervativ si lichidul seminal deja a aparut in timpul preludiului sau a actului in sine, nu exista pericolul ca fata sa ramana insarcinata. ati incercat? e adevarat? e dovedita chestia asta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Nu-i adevarat acest lucru.
Nu-i adevarata teoria asta de 3 zile.
Foloseste intotdeauna prezervativul.
Te pup!

Răspuns utilizator avertizat
17 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

De fapt, penisul, cu sau fara constiinta ta, el elimina asa zisul "lichid preejaculator" care contine spermatozoizi, desi sunt mai putini la numar, sanse sa ramana insarcinata in urma unui contact sexual fara prezervativ, tot sunt.

| Aditzu a răspuns (pentru Aylee):

Da, e normal, nu ai cum sa controlezi acel lichid happy, mersi de parere,

| Aditzu a răspuns (pentru Aylee):

Mersi captain obvious...

| Chocolateangeeeel a răspuns:

nu este adevarat, protejati0va! fie-ti mila macar de fata aia, ca nu tu stai in stres apoi

| Aditzu a răspuns:

THX tuturor pentru raspunsuri. m-ati ajutat sa iau o decizie definitiva. Multumesc. nu pot sa dau "raspuns castigator" la toti, ca altfel as da.
ideea cu "teoria de 3 zile" era ca asa se zice, ca 3 zile e timpul in care, daca nu ai ejaculat, poti fi sigur ca lichidul seminal nu v-a contine spermatozoizi. intelegeti?! happy dar indiferent, acum stiu ca trebuie sa continui cu prezervativ. bye, thx again.

| spyke321 a răspuns:

Salut! Eu as spune sa nu o faci fara prezervativ. Sunt sanse destul de mari ca fata sa ramana insarcinata. Nu e important cate zile nu ai ejaculat, sarcina e sarcina.
Sper ca te-am ajutat!

| epurasu a răspuns:

Daca vrei sa nu ai probleme niciodata nu face fara prezervativ, da si acel lichid lubrefiant contine spermatoizi nimic adevarat teoria cu 3 zile...

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU este adevărat.

În cazul în care nu folosiţi prezervativul ( chiar şi pentru câteva secunde/minute ), CHIAR dacă nu ai ejaculat în ea, EXISTĂ un "risc" ( de sarcină ) mai MIC - datorat lichidului preseminal, care poate CONŢINE spermatozoizi!

Lichidul preseminal este un lichid care iese cu "ceva" timp înainte de ejaculare şi poate CONŢINE spermatozoizi - numărul lor DIFERĂ în funcţie de mai mulţi factori : nivelul de excitaţie ( înainte de a ejacula ), un eventual sex oral practicat înainte de penetrarea vaginală, sau ejaculări anterioare RECENTE ( la „partide" repetate ), etc. - şi POATE produce sarcină ( mai ales dacă se află în perioada fertilă )!

NU am "încercat", dar, dacă tu vrei să RIŞTI, poţi încerca!

Toate cele bune.

| Aditzu a răspuns (pentru bursuc001):

Ideea e ca dupa net am inteles ca tocmai asta e trucul uneori pentru cuplurile care fac primul numar fara prezervativ. intelegi?! cica daca cu 3 zile inainte nu ejaculezi, nu raman spermatozoizi pe canal si lichidul seminal(fiind un lubrifiant natural) nu are ce sa mai "aduca cu el pe drum", intelegi?! happy asta era ideea. si nu stiam sigur ..de aceea am intrebat, am zis ca poate cineva dupa TPU stie happy. dar oricum, m-am lamurit happy. mai bine si mai safe cu prezervativ si gata big grin. thxwinking (apropo, nu stiu de ce ai zis "buna", dar nu sunt fata tongue)

| minrest a răspuns:

Draga Adi, ce spui tu pare mai degraba o metoda ca sa lasi femeia gravida. Lichidul ala e plin de spermatozoizi.

| Aditzu a răspuns (pentru minrest):

Nu pare deloc. Se crede a fi o metoda pentru a da primul numar fara prezervativ si fara a exista riscul de a o lasa.
Dar nu mai conteaza pentru ca nu aveam de gand sa o aplic.

| minrest a răspuns (pentru Aditzu):

Aha, acum am inteles. Daca ar fi buna metoda, ar fi foarte putini copii, pentru ca majoritatea oamenilor fac sex mai rar decat odata la trei zile.

| Oana92 a răspuns:

Si unde ai citit asta? Pe un site unde se vorbea despre cum sa lasi o femeie insarcinata?

Cat de putine chestii sa stii despre sex incat sa poti crede astfel de idiotenii?

NU FA ASTA DACA NU VREI SA FI TATA!

| Aditzu a răspuns (pentru Oana92):

Stai linistita tongue nu vreau

| costinel1991 a răspuns:

Foarte slabe sanse sa ramana atata timp cat nu ejaculezi, nu te speria pana acum nu am avut nici un fel de problema