anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sallz, am 15 ani...cum as putea sa scap de timiditate? Acum, in toamna, vin la liceu si voi avea colegi noi, etc. Si as vrea sa nu par prea timida, stiti voi...Va rog sa nu luati inderadere. Va rog. Ofer funda. Va multumesc mult pentru timpul acordat.

7 răspunsuri:
| chelie91ptm a răspuns:

****te

| chelie91ptm a răspuns:

Probabil nu ai avut niciun prieten pana acum, nu e chiar asa rau sa fi timida. cine te vrea te accepta si asa. o sa vezi ca peste ceva timp scapi si de acest lucru. incearca sa iesi si tu prin parcuri cu niste prietene si niste baieti, mai stai cu ei la o barfa si cu siguranta vei scapa.

| lo a răspuns:

Nu te gandi ca esti timida cu cat te gandesti mai mult cu atat te vei inhiba mai mult.Vizualizeaza-te desfasurandu-te cu acei noi colegi cum o faci cu familia ta.Nu te gandi prea mult cand vrei sa spui ceva ci pur si simplu zi, chiar daca gresesti nu.i nicio problema.e uman sa gresesti.Nu ai de ce sa fi timida acele persoane sunt la fel ca tine:au aceiasi varsta, acum au terminat generala, etc...Succes!

| NewSummer2013 a răspuns:

Multumesc foarte mult! love strucklove strucklove struck

O seara placuta! >:d<
wave

| alinnephilim a răspuns:

Nu te gandi la defecte, la ce ai putea gresii, la intamplari din trecut care te fac anxioasa. Gandeste-te ca tu esti un motor (scuze exemplul laughing ), iar timiditatea iti distruge orice piesa, pe cand putina indrazneala face motoru sa mearga ca unss... pff nu`s bun la asta. Pot sa-ti spun decat sa te gandesti la ceilalti din jur ca la oameni si ca la nimic altceva. nu te lasa impresionata de orice, decat de ce merita. Si eu am fost timid si la cat de nebun am devenit a fugit timiditatea de mine laughing... Ma simt foarte bine in pielea mea, adopta un look care sa te reprezinte si gandeste pozitiiiiiv despre tine, gandeste-te la ce ai facut bine (eu asa am inceput ).

| Butterfly0 a răspuns:

In primul an de liceu ai ocazia sa iti schimbi radical comportamentul si sa fi cu totu o alta persoana si daca vrei asta cu adevarat poti sa o faci zici asa de maine sunt cu totu alta persoana si dupa cum am spus daca doresti cu adevarat ca cei din jur sa aiba cu totu o alta parere decat o au cei din generala poti asa am fost si eu ca tine si acum nu mai sunt asa timda pentru ca cei de la liceu nu ma cunosc si nu au de ce sa ma judece ca vai vezi doamne m-am schimbat ca sa auzi aberatii si barfe despre tine...succes:*

| fluturascolorat a răspuns:

Si eu trec a 9-a.Pai in clasele I-VIII si mie mi-a fost greu sa ma adaptez noului colectiv, insa daca cunosti pe cineva care este la liceul respectiv sau un coleg/colega care da la acelasi liceu ai putea sa iti faca ei cunostinta cu noi colegi.Ideea e sa mergi cu fruntea sus si sa fi prietenoasa cu toata lumea. bye