| ScandaL a întrebat:

Sallz! Am fost cu un baiat. Dar ne-am despartit si tin ff mult la el... Acum el e cu o alta fata. dar de ziua indragostitilor m-a sarutat si nu mai stiu ce sa cred sad Ba ca ma iubeste ba ca nu straight face

Răspuns Câştigător
| fallenangel2300 a răspuns:

Poate ca eu gresesc dar daca v-ati despartit el poate vrea sa iti arate ca a trecut mai departe si incearca sa uite de tine dar in nauntrul lui inca tine la tine dar nu vrea sa arate acest lucru.

5 răspunsuri:
| oLeNNNao a răspuns:

Nu stie ce e in inima lui te vrea inapoi te iubeste si totusi nu vrea sa renunte la cealalta daca ai fi putin mai indiferenta cu el o satsi dai seama ce simte pentru tine big hug funditaaa puppy dog eyes?

| adaanda a răspuns:

Eu cred ca e neseri0s si se j0aca cu tine. Daca te-ar iubii nu crezi ca nu ar fi cu tine?!

| heiii a răspuns:

Este nehotarat. sper ca nu cumva acest baiat sa sa creada vreun smecher si sa vrea sa fie cu amandoua, sfatul meu este sa ai demnitate si sa nu incerci sa accepti statutul de,, amanta''. lamureste cu el si ar fi bine sa'i spui clar ca tu nu esti batista cu care se sterge cand nu mai are servetel. Bafta!

| Dunnamite a răspuns:

Da! daca un baiat saruta o fata inseamna ca o iubeste? el este cu alta, da' nu vrea sa fi tu cu altu, cam asta este toata smecheria! asa ca iti da si tie un pic de atentie, din cand in cand, ca sa te puna pe ganduri si sa nu te gandesti la altu!

| ScandaL explică:

Multumesc mult sad A hotarat sa nu mai vorbim deloc Asta e happy