| Anonim_1434 a întrebat:

Sallz am nevoie de voi, anul trecut prietena mea era la scoala 46 si un baiat pe nume Vizitiu Cosmin (si daca puteti sa aflati niste data despre el) si tot o acuza sexsual adica o saruta in continuu ( cu forta) si tot sarea pe ea si chestii din astea aproape de violare ma rog mult mai multe si e un obsedat, ke ii pot fac a fost la el acasa pentru kv si i-a dat kv sa bea si a adormit si cretinul ala a muscato de gat si a taiato cu kv pe mana iar apoi sa trezit si a fugit ke sa ii fk am niste nervi, si mai pleaka si in tabara cu ei,(unde e si el) mia de mult o punea sa se dezbreke si a dato cu kapul de pat ca nu a vrut sa faca, e un obsedat sexual, km pot skapa de el? si mama lui nici nu stie, si kik ea s-a saturat de scandaluri rolling eyes nu mai pot in starea asta trec si prin pereti help me, urgent raspunsuri cat mai konkrete si de ajutor... ii fake asta din cls 1crying

7 răspunsuri:
| Silviu591 a răspuns:

thinking poftim? ce dracu ai scris aici?

| JustMe a răspuns:

Ce obsedat! Incearca sa vrobesti cu ea, chestia asta trebuie sa inceteze! Ar avea si dreptul sa mearga la poilitie pentru asa, dar presupun ca nu vrea. Daca fata stie cumva niste baieti mai mari i-ar putea pune sa ii dea o lectie, sa nu mai aiba curajul sa se ia de ea. Daca nu vrea sa faca nici asta, trebuie sa stea cat mai departe de el, sa fie mereu inconjurata de prieteni(printre care daca se poate si baieti) si sa nu mai mearga ever la el acasa. In tabara presupun ca merg si prieteni de ai ei, deci ar trebui sa stea cu ei. Si daca se intampla ceva in tabara, sa ii spuna profesoarei care merge cu ei ca acel Cosmin nu o lasa in pace, fara sa ii spuna ce ii faca, doar ca nu o lasa in pace, o sacaie etc. Daca se poate sa mearga cu cativa prieteni sa vorbeasca cu profa, ca acestia sa o sustina. Baftawinking
P. S: daca vrea cineva sa il injure pe mess, dati add la cosmykiller(cred ca asta e idu luitongue)
BAFTA!

| JustMe a răspuns:

Ce obsedat! Incearca sa vrobesti cu ea, chestia asta trebuie sa inceteze! Ar avea si dreptul sa mearga la poilitie pentru asa, dar presupun ca nu vrea. Daca fata stie cumva niste baieti mai mari i-ar putea pune sa ii dea o lectie, sa nu mai aiba curajul sa se ia de ea. Daca nu vrea sa faca nici asta, trebuie sa stea cat mai departe de el, sa fie mereu inconjurata de prieteni(printre care daca se poate si baieti) si sa nu mai mearga ever la el acasa. In tabara presupun ca merg si prieteni de ai ei, deci ar trebui sa stea cu ei. Si daca se intampla ceva in tabara, sa ii spuna profesoarei care merge cu ei ca acel Cosmin nu o lasa in pace, fara sa ii spuna ce ii faca, doar ca nu o lasa in pace, o sacaie etc. Daca se poate sa mearga cu cativa prieteni sa vorbeasca cu profa, ca acestia sa o sustina. Baftawinking
P. S: daca vrea cineva sa il injure pe mess, dati add la cosmykiller(cred ca asta e idu luitongue)
Bafta:*

| AdY a răspuns:

Asadar metoda cea mai eficiena. Mergi la sala 1 an faci muschi apoi te lamuresti cu tipul. II dau o mama de bataie ca sa imple cu capul spar jumatate zdrobestei fata, fal sa sufere. Ori apeleaza la tatal ei. Alte variante nu exista cu cuvintul no sa faci nimic cai nebun tipul.

| cute a răspuns:

straight face. daomne. ce idiot este. dar at-i spus si voi la cineva.si ea nu este constienta?! ce mai cauta in tabara daca e si el. e nebun.trebuie internat.sracu de el.pff.straight face. nu o mai lasa sa stea prin preajma lui.stailanga ea.si anuntati pe cineva cat mai repede.

| Anonim_1434 explică:

Stiusad dar nu vrea si trebuie e ca nu prea pot ca sunt plecatsad

| andreea_4942 a răspuns:

Pei apeleaza la fata lui tata ati spun eu apeleaza sucess