| Bianca_papusha a întrebat:

Sallz...Am nevoie si eu de ajutorul vostru.Sunt impreuna cu un baiat de 1 an si ceva, dar parca odata cu trecerea timpului nu ma mai simt asa bine in compania lui.Imi doresc altceva de la viata as renunta la el dar nu stiu ce or sa zica ai mei? Ai lui? Mai ales ai lui care ma apreciaza foarte mult
Nu stiu nu sunt impacata sufleteste deloc...desi el ma iubeste eu nu mai suport, plus ca este si foarte posesiv si gelos.

3 răspunsuri:
| butt3rfly16 a răspuns:

Daca tu consideri ca nu mai exista salvare pentru aceasta rel ar trebui sa ai o discutie cu el si sa vedeti daca se mai poate face ceva.Decat sa stai cu tipul asta si sa consideri apoi ca ti-ai irosit timp din viata mai bine acum decat mai tarziu.Cat despre parerea parintilor, ai tai cred ca te vor intelege si te vor sustine, iar parintii lui cel mai probabil vor incerca sa faca ceva ca totul sa fie bine.Multa bafta!winking

| andr33a020 a răspuns:

Gandeste`te la tine nu la altii. tie trebuie sa-ti fie bine in primul rand happy

| тecнιннιlα a răspuns:

Poate dupa un an si ceva simti nevoia doar de o pauza sau chiar nu mai vrei nimic cu el. Trebe sa vorbesti in primul rand cu el sa clarificati totul. apoi va duceti si vorbiti cu parintii vostri. Dragoste cu sila nu merge. :*