| Măduleţu a întrebat:

Sallz boi, vreau să mă ajutaţi şi pe mine cu ceva, îmi place de un băiat., care vine la mătuşa lui (vecina mea ) şi nu ştiu dacă mă place, eu am obs că se uită des la mine şi cu o privide ciduata ca de îndrăgostit..., c-am jenant pentru mine, e mai mare decât mine cu 5 luni el are 16 ani şi eu am facut luna asta, mă rog... să trecem pesete asta şi să revenim, vreau să menţionez că sunt prietenă bună cu sora lui., voi ce crede-ţi că ar trebui să fac? Sună ciudat pentru o fată de 16 ani laughing.

3 răspunsuri:
| Al3xandru87 a răspuns:

Nu suna deloc ciudathappy daca nu acum cand sa ai idile? la 50 ani?laughing paii Sa stii ca baietii majoritatealaughing 99.99% se uita dupa fetele Frumoase ce le gasesc atragatoare :d doar de aia si intorc spatele dupa ele happy acel 0.01% sunt Gay big grin. s-ar putea ca tipul sa se uite la u doar ca la o potentiala partida, sau cine stie, daca zici ca esti amica cu sora lui, pune-o sa il intrebe ce parere are despre u
de obicei fratii sau surorile vorbesc deschis si poate o sa aflii ceva frumos big grin:* kiss Sau mai e o varianta daca nu esti rusinoasa si timida big grin si mergi si te bagi in seama cu el straight face dar nu sa para ca te-ai da la el, ci doar mergi la vecina big grin cmf blabla, si te prezinti big grin si atunci sa vezi cum reactioneaza:* bye

| BlueBird a răspuns:

Boi sa ii spui la altcineva nu noua waiting...

| Măduleţu explică:

Dau fundă şi vot pentru răspunsuri mai bune happy.