| JuliaSweet a întrebat:

Sallz! Imi place de un baiat care el este in alta tara si vine in Romania pentru ca are o verisoara aici la blocul meu iar el are casa in alt oras si vine mai rar pe aici si imi este cam dor de el...big grin! Ce as putea sa fac? Contez pe voi.

Răspuns Câştigător
| Bubu a răspuns:

Stii u ca dragostea la distanta nu prea tine:p si ochii care nu se vad se uita. cred ca te gand prea mult la el si d aceea iti e dor d el. peste catva timp o sa intalnesti alte pers si p el il vei uita mai ales daca e din alta tarawinking

5 răspunsuri:
| claudiu123 a răspuns:

Sincer nu am raspuns dar ai putea sa ti legatura cu el poate iese ceva si daca e sa intrati in amanunt ( sa va cereti prietenia ) si intrati intr-o relatie este oke poti tine legatura pe mess pe tel etc dar daca se ajunge la asta sa ai idul a 2 prieteni de'ai lui sa'i intrebi daca nu te inseala dar mai ai pana atunci ((((( deci practic cand il prins la blokul tau ceri idul de mess si ii spui ca il placi ))))

| Mihai_7432 a răspuns:

Ca sa iti potolesti placerea asta, iesi cu el intr o zi cat sta pe la blocul tau. iar dupa ce aflii ce gandeste poate vei uita de el... Iar relatiile la distanta sunt foarte grele. sfatul meu e sa nu te bagi intr o relatie dar puteti ramane amici foarte buni tinand legatura cu el pe mess, telefon big grin

| Pijamale a răspuns:

Te complici singura. unii nu sunt in stare sa tina o persoana langa ei nici daca ar locui in apartamente vecine si tu il vrei pe asta din alta tara?! ce sa zic, baftalaughing

| Buggy a răspuns:

Incearca sa-i spui ce gandesti. Daca o spui putin emotionant va intelege.

| vergi a răspuns:

Buna, sa stii ca relatile la distanta nu tin mult iti spun din propria experienta.
Acum intrebarea mea ce te face sa crezi ca el nu are pe cineva acolo unde este?
O sa te gandesti tot timpul daca e cu cineva si daca tine la tine. Eu am avut relatie de 1 an asa si numai eu stiu cat am plans si suferit ne vedeam o data pe luna si atunci era mine, asa ca mai bine bate fierul cat e cald si zii pas. Din partea mea iti doresc sa iasa ceva mai frumos decat la mine. Pup