| Mitsi5 a întrebat:

Sallz TPU, am 17 ani si sunt virgina.am un iubit si as vrea sa facem sex. vreau sa mentionez ca si el este virgin si as vrea sa va intreb daca unui baiat ii place mai mult sa dezvirgineze o fata sau sa faca cu una experimentata... Daca ma paraseste? daca no sa-i placa? Ce ma facc?

Răspuns Câştigător
| Lexiiii a răspuns:

Daca te iubeste, asta nu o sa conteze deloc. Tu trebuia sa fii tu si sa nu te panichezi. Si in legatura cu virgine si cele experimentate chiar nu stiu thinking Si nu o sa te paraseasca. Si chiar daca nu vrei sa se intample asta, trebuie sa te asiguri ca merita sa faci sex cu el pentru prima data.winking

6 răspunsuri:
| yooo123 a răspuns:

Buna! Na ce sa zic unui baiat daca na cum spui daca este virgin nu are cum sa ii placa astea experimentate pentru ca inca nu stie cu se mananca sexul si ce se va intampla! Daca o sa te iubeasca nu o sa te parasesca! Mentionez ca si eu am 17 ani si eu am fost virgina si el si prima noapte de dragoste a fost una minunata! Daca te simti pregatita sa faci acest pas cu el fal daca nu, nu fa asta pentru ca baieti mai sunt! nu uita sa te protejezi! Succes love struck

| mat31new a răspuns:

Experimentata = curva. daca eu sunt virgin, si ea sa fie virgina...

| drhotzu a răspuns:

Ooofff stai linistita!
ca sa te lamuresc:
nu te stresa prea mult, la inceput nu prea o sa fie asa de "oau"!
dar pe masura ce va descoperiti sexualitatea o sa fie din ce in ce mai bine si mai placut! nu te stresa ca nu o sa te paraseasca! si nu are cum sa nu ii placa atat timp cat nu este prea multa presiune pe amandoi!
sfatul meu este: sa nu va grabiti... nu uitati de preludiu, jucati-va un pic inainte, creati o atmosfera linistita si placuta, folositi prezervative de calitate (de preferinta durex clasic, performa, ultra thin etc...), iar daca te doare prea rau nu te sfii prea mult sa ii spui sa se opreasca. sexul trebuie sa fie placut si frumos pentru amandoi! pentru mai multe detalii da-mi mesaj si vorbim.
PS: IF SEX IS A PAIN IN THE BUT YOU ARE DOING IT WRONG!

| rousz a răspuns:

Buna! Important este ca va iubiti lasati-va dusi de valwinking De ce sa te paraseasca faceti impreuna acest pas Daca te paraseste atunci scuze dar va fi un mare idiotwinking Dar iti spun eu, te va iubi mai mult si te va aprecia si mai multwinkingkiss aveti grija protejati-va

| CadeamiarMaseaua a răspuns:

Eu tot sunt uimit ca are 17 ani si e virginalaughing

| danythebest321 a răspuns:

Buna sunt total de acord cu drhotzu mai ales preludiul konteaza foarte mult si daca o sa te doara ancearca sa nu fortati nota si mai ancearca dupa cateva ore sau an alta zi oricand te simti pregatita si an stare ...an legatura cu parasitu nu prea cred, eu de kurand am fost an aceeasi pozitie cu iubita mea cat ca la mine nu a fost prima data dar tot n-am parasit-o dimpotriva ne antelegem mult mai bine, asa ca nu vad dc ar face-o ptietenul tau. apropo PROTEJATIVA