anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sallz TPU! Imi place de prietenul meu cel mai bun si nu stiu ce sa fac. El este genul de baiat care are toate fetele la picioare si cu vreo 100 de iubite. Chear nu stiu ce sa fac. Adica noi vb prin mesaje mereu, vb la tell cate 2-3 ore, decateorii ne intalnim ne imbratisam, ne mai tinem si de mana aproape mereu, nu putem sta unul fara altul mai mult de o zii, mereu stam unul langa altul, ne intalnim de vreo 5 orii pe zi si el imi spune mereu,, Estii cea mai tare fata din lume". Credetii ca ar fi niste semne ca ma place? Multe fete mi-au spus ca ar fi cam ciudat daca as fii cu el, pentru ca ar fi ca si cum m-as intalnii cu fratele meu sau cu cea mai buna prietena ( noi suntem ftt apropiatii, ne plac accelasii lucrurii, adica suntem ca cele mai bune prietene). Credetii ca acele fete spun asta doar din invidie? Mentionez ca toate fetele din clasa, si toate fetele din cartier il plac, si toate prietenele mele.Imi este frica sa ii spun ca il plac. mi-e frica sa nu il,, pierd". Imi place de el din clasa a 2-a. Si anul accesta, pe la jumatatea clasei a 5-a cand am devenit prietenii, prima data m-a intrebat daca il mai plac.si eu i-am zis ca nu. si el mi-a zis :,, Pacat eu te placeam cam 85%" Si eu nu mai am stiut ce sa fac cu toate ca il placeam. Ce credetii inca ma mai place? Credetii ca intre baietii si fete pot exista prietenii stranse fara ca accestia sa se placa macar un pic?
Fundita!

Răspuns Câştigător
| Silvia_6960 a răspuns:

Oooook. In primul rand tin sa mentionez ca este putin cam devreme sa ne gandim la "iubire", insa haide sa trecem peste. Pai avem aici un caz clasic de prietenie model intre un baiat si o fata. Din experiente iti voi spune ca acest tip de prietenii nu exista. Sau cel putin exista pentru o scurta perioada de timp pana cand unul dintre ei se indragosteste de celalalt. Haide sa presupunem ca ai ajunge sa fii cu el, gandeste-te la consecinte, daca va veti certa, ( si crede-ma ca acest lucru se va intampla oricat de imposibil ti se pare acum ) cum va fi apoi relatia dintre voi? Cam dusa pe apa sambetei. Esti sigura ca vrei sa iti pierzi un adevarat prieten cum este el? Daca chiar vrei sa stii daca te place sau nu, sau daca e interesat de tine da-i ceva semne discrete si lasa-l pe el sa marturiseasca primul, chiar daca la varsta voastra iubirea nu este inca descoperita si nu va fi mult timp de acum incolo. Sper ca te-am ajutat, si mult succes!

1 răspuns:
| SyN a răspuns:

La varsta asta ar trebui sa te intereseze alte lucruri, stai linistita ca o sa iti gasesti baiatul care sa il placi mult mai mult decat credeai ca poti place pe cineva si care sa te iubesca(cand va veni momentul si nu la 12-13 ani)si o sa aveti o relatie mai ceva ca in filme multa bafta scumpo si ...mult tupeu ca daca nu ramai faratongue un sfat,un baiat cand e tratat cu indiferenta dar nu indiferenta de genu el te saluta si tu nu, ci, nu ai ajuns la varsta necesara.dar exista o anumita tactica.''hot'n'cold'' ce presupune ca o zi ii dai impresia ca el e totul pentru tine si a 2'a zi il tratezi ca pe orice alt om care nu te intereseaza si tot asa daca il ti asa vreo 2 saptamani o sa il inebunesti crede-ma GARANTEZ! dar asta e partea usoara e mai greu sa il ti langa tine:p oricum multa bafta si din nou MULT TUPEU!