| Bixelle a întrebat:

Sallz... vreau si eu parerea voastra...

am 14 ani iar prietenul meu are 17 ...si tot timpu face tot felul de apropouri ca sa ma culc cu el...si i-am zis ca sunt mult prea mica pentru asta dar mi-a spus ca daca il iubesc cu adevarat o sa pot sa ma culc cu el si i-am zis ca si el daca m-ar iubi cu adevarat ar putea sa mai astepte...totusi chiar tin la el mult... nu am tinut niciodata la o persoana cum tin la el [in afara de parinti ]...chiar cred ca si el tine la mine pentru ca ar face orice pentru mine nu am avut niciodata suspiciuni ca ma inseala sau chesti de genu asta... aproape tot timpu numai cu mine sta si ii cunosc toti prieteni [ma refer si la fete] si chiar pentru o saptamana mi-a lasat telefonul lui si am raspuns chiar eu oricine ar fi fost... voi ce credeti? tine la mine sau...

Răspuns Câştigător
| Kitty a răspuns:

Cred ca tine la tine, pentru ca altf3l nu ti-ar acorda atata atentie si nu ar face gesturile pe care le-ai spus..., dar avand in vedere ca ai 14 ani, nu cred ca e o idee buna sa te culci cu el de acum... este prea devreme crede-ma... poate ca face aceste lucruri doar ca sa obtina asta de la tine... mai explica-i inca o data si inca o data ca esti prea mica pentru asta si daca nu ii convine si vrea sa se desparta de tine inseamna ca... pur si simplu asta voia ...nu te grabi... ai toata viata inainte ...si faza aia cand el ti-a zis ca daca il iubesti o sa te culci cu el a spus -o probabil pentru ca sa te faca pe tine sa cedezi mai repede... dar nu ceda... fi puternica.si vei reusi, nu te lasa prada vorbelor lui. daca intr-adevar te-ar iubi te-ar intelege sa stii ...si eu am 14 ani si stiu...

13 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

E vorba de sănătatea ta. Dacă îţi începi viaţa sexuală de la vârsta asta ai un risc foarte mare să faci cancer la colul uterin. Mai aşteaptă 3-4 ani. Gândeşte-te la sănătatea ta. El... probabil gândeşte cu altceva şi nu ştie cât de periculos poate fi pentru tine începerea vieţii sexuale atât de timpuriu.

| liz23 a răspuns:

Gesturile sale dau de inteles ca ii pasa... dar gandeste-te asa... daca tu nu esti sigura pe el, pe cat de real e tot ce face si spune crezi ca e momentul sa treceti la urmatorul pas al relatiei? Pe langa varsta foarte mica, mai trebuie sa gandesi real...nu prin sentimente.Cand spui cuiva..."daca ma iubesti te culci cu mine"...nu e corect fata de tine, intr-un fel se foloseste de sentimentele tale pentru el.nu face ceva ce dupa aceea iti va parea rau, mai lasa timpul sa treaca pana vei fi sigura pe tine si pe el.

| Pho3nix a răspuns:

Vorbeste cu el si spune-i ca esti prea mica pentru sex.
Spune-i sa mai astepte.
Daca te iubeste cu adevarat, te va intelege.happy

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Poate tine la tine dar tu esti inca mica zii daca e tot asa streant sa se duca la altele pentru a isi face nevoile pentru xca el baiat cat poate sa stea asa vine la tine

| Cryssy a răspuns:

Tine la tine papusa. Dar legat de sex, ar trebui sa mai astepti.Esti cam micuta pentru a-ti incepe viata sexuala.

| JoJo a răspuns:

Ce sex oral mah? voi ganditi? Sunteti tampiti la cap pe bunestraight face
fata are 14 ani si voi ii ziceti sa faca oral...pai asa mai bine se culca cu ala nu?! Doamne ce sfaturi! nu le mai dati mai decat sa o apuce fetita asta pe cai gresite...
Ce vreti? sa isi castige reputatia de panarama ca face ce face?
Ai face mai bine sa nu bagi in seama genul asta de sfaturistraight face
Cel mai bine e sa vb cu el si sa-i explici clar ca esti prea mica pentru ati incepe viata sexuala si daca chiar te iubeste te asteapta... Daca nu ...se gasesc papuci peste tot.Va mai mirati de cum a ajuns Romania!

| papatukjatlekjulk a răspuns:

E o posibilitate ca el chiar sa te iubeasca foarte mult, cu adevarat. Dar stiind ca la 17 ani baietii sunt maturi din punct de vedere sexual. Indiferent de cat de mult te iubeste, e hotararea ta daca vreti sa incepeti astfel de relatii intime. Esti prea mica, si eu am 14 ani si nu as face niciodata asa o greseala, mai ales la varsta asta. Vei regreta mai tarziu... te sfatuiesc sa nu accepti, si daca nu-i convine, si mai insista pe acest subiect paraseste-l. Tot ce vroia el era de fapt Sex!

| caramel_4836 a răspuns:

Buna.Alegerea este a ta si numai a ta.Ca te iubeste cu adevarat sau nu, asta noi nu putem sti doar din gesturile relatate de tine. Tu esti cea care stie mai bine.Cat despre sex, conteaza si varsta.Indicat e dupa 15-16 ani, insa exista persoane care numai la varsta de 14 ani sunt pregatite si fizic si psihic pentru a face pasu asta.Degeaba ai 17 ani daca nu esti pregatita.Deci nu varsta e cea care trebuie sa decida, din punctul meu de vedere.Alegerea e a ta.Ai grija de tine.Bye.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca tine la tine, despre partea sexuala trebuie sa te anunt cu regret ca nu te va astepta prea mult, baietii la 17 ani deja sunt maturi sexual.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie sexul oral nu mi se pare o alternativa pentru ca nu poti face normal, discutati, ajungeti la o concluzie, sex normal mai bine, oricum trebuie sa incepi, de ce nu acum? Or sa inceapa jocuri erotice de tot felul si pana la urma tot la sex normal se va ajunge, prezervativ si anticonceptionale si ne auzim cu bine, altfel va merge in alta parte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca a vrut ca cineva sa nu te sune, ori a deviat apelul spre alt telefon al lui, ori a folosit alta tehnica. da tu culcate cu el ca, dupa aia iti ia telefonul si te si pasareste.doar no sa stea cu tine pana te mariti? vreo 5-6 ani cel putin.la 17 ani de plictisesti in 2 saptamani. fiindca el vrea sex si tu nu ai minte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tine dar cred ca te inseala pentru ca te face sa crezi ca nu poate ca mai are un telefon.

| Botiqutz a răspuns:

Tine... dar tu trebuie sa te gandesti FOARTE BINE inainte sa faci pasul asta...pentru ca dupa sa nu regreti... din iubire esti dipusa sa faci orice... DAR poate sa aiba conseguente negative... fa ceea ce simti cu adevarat..."asculta-ti inima"