PFff... ce pot sa iti zic
Sa incepem altfel : Eu iti zic povestea mea, iar tu poti trage concluziile singura!
Am fost cu el timp de un an, eu am 17 ani iar el 20, imi zicea ca ma iubeste...ca nu m`ar da pentru nimic in lume, ca nu se gandeste sa aiba o alta.si-asa mai departe.Eu fiind naiva, l-am crezut. Am fost virgina. Sambata trecuta s-a intors din Italia. Ne'am vazut, nu stiu ce, totul fain frumos. Luni seara am hotarat sa ma daruiesc lui pentru ca eu consideram ca ne iubim foarte mult cica . Si am facut-o. Iar aseara ce sa vezi . Mi'a dat papucii.Eram in parc si vorbeam si mi-a zis ca nu mai vrea sa fim impreuna si a strigat-o pe o alta fata careia ii placea de el, si s'au bagat impreuna. Ii vedeam cum se tin de mana si cum se saruta. Mi'a venit sa'mi dau palmi. Regret ENORM ca m-am culcat cu el. Nu e vorba de varsta, e vorba de faptul ca ei vor doar un singur lucru. Odata si'odata tot se vor satura de noi. La mine insa, s-a intamplat mult prea repede. Imi venea sa'l iau la pumni, sa'i amintesc toate cuvintele ce mi le'a zis , dar mi-am dat seama ca au fost doar vorbe.
Am plans de m-am saturat, de nu mai stiu de mine! Dar asta e! Viata merge mai departe cu sau fara el! Ai grija sa nu patesti ca mine... Faci cum vrei, tu il cunosti cel mai bine, dar daca te iubeste crede'ma ca te asteapta si doi aninu e nici o graba!
Bafta si tine cont de povestea mea sa nu faci aceeasi greseala uriasa ca mine :*, daca vrei sa mai vorbim contacteaza'ma pe pv:*
Succes:*
Ala e prostul prostiilor si tu esti bobocica din samanta, lasa-l naibii de pedofil ca lui ii arde de virgine nu de relatii stabile. Sexul se incepe la varsta de 18 ani.
Mai copilash! E clar si la mintea cocosului ca nu vrea de la tine decat sex! Eu nu concep cum un baiat care respecta o fata, si mai mica decat el, isi poate permite sa o cheme la el acasa!
Si de ce nu ii spui mamei tale despre el si de ce nu ii ceri si ei sfaturi! Oare nu merita si ea macar atat dupa cat sa chinuit si s-a sacrificat pentru tine? Asa iti raspaltesti tu mama, nu ii ceri parerile si o socotesti ca pe dusmanul tau? te ascunzi de ea crezand ca daca nu e de acord cu ce ai vrea tu sa faci iti este dusmanca? Mama ta ar trebui sa-ti fie cea mai buna prietena si niciodata nu te-ar invata de rau! Are experienta de viata si nu vrea ca tu sa suferi! Sper ca ceea ce iti spun eu aici sa nu o iei ca pe o batjocura! Si sa stii ca sunt baiat! Stiu ce iti zic! Nu te gandi la sex de acum! Esti un copil ce are nevoie de liniste si de sfaturi bune, nu de sex! Nu varsta este factorul ce determina inceperea vietii sexuale, ci sunt muulti alti factori; in primul rand trebuie sa iti gasesti o persoana care sa te iubeasca cu adevarat! Sa ti-o dovedeasca si bineinteles sa o iubesti! In al doilea rand tu trebuie sa fii matura in gandire si sa fii pregatita pentru multele responsabilitati ce le implica inceperea vietii sexuale! In al treilea rand (desi ar trebui sa fie pe primul loc) este foarte bine si cinstit in partea ta, sa te casatoresti virgina! Vezi-ti de copilaria ta si nu iti mai bate joc de mama ta si de tine ascunzandu-i lucruri ce ar trebui sa le stie prima! Gandeste-te ca maine s-ar putea sa nu o mai ai si atunci ce vei face! Cinsteste-ti parintii, nu face greseli ce te vor urmarii o viata! Sper ca m-am facut inteles si sper ca imi vei aprecia raspunsul si vei invata ceva din tot ceea ce ti-am zis! Ai grija!
Te contrazic putin Anne! Atunci cand un baiat iubeste, e in stare sa faca orice pentru a fii cu persoana iubita! Sunt baiat, sti bine, dar nu consider ca un baiat e atat de incapabil incat sa nu se poata abtine daca isi doreste! Este doar un mit asta cu: "baietii au nevoile lor!" Daca am gandi asa, inseamna ca voi fetele va sacrificati pentru ca noi sa ne satisfacem nevoile si ar insemna sa fiti sclavele noastre sexuale, ceea ce nu este! Sunt o multime de fete fericite alaturi de baieti cu respect fata de sine si de cei din jur, iar acei baieti pot muta munti pentru iubitele lor! Sper ca m-am facut inteles!
Buna
Da-i funda te rog lui answer. Are cea mai mare dreptate.
Uite...hai sa iti zic situatia mea:
Eu am 15, el 20.
Suntem de 1 an impreuna. De la inceput i-am zis ca pana la 18 ani nu am de gand sa...stii tu.
M-a inteles. Niciodata nu mi-a propus ceva indecent si niciodata nu a batut apropouri...
Faci cum crezi. Poti sa te duci la el acasa, insa eu cred ca ar fi in stare sa iti faca niste avansuri, din cate imi spui. Majoritatea la varsta asta vor sa ne prosteasca, dar arata-i ca nu te lasi deloc!
Mai devreme de 18 ani nu e bine deloc sa iti incepi viata sexuala.
Dar faci cum crezi...insa eu ti-am dat un sfat cat se poate de prietenesc, ca de la fata la fata.
Bafta!
Si ai mare grija ce faci!
Hei Te sfatuiesc sa nu mergi la el acasa la 14 ani ai tai nu e bine
Deci ce sa zic de el daca nu ti-a cerut sa o faceti si nu face gesturi perverse clar ca nu vrea doar asta de la tine...Dar ar trebui sa il intelegi si pe el e baiat si are nevoile lui, spune-i sa aiba rabdare.ar fi bine sa mai astepti inca vreo 2 ani pana sa o faci pentru ca esti prea mica dar o faci cand te simti pregatita
Eu am 15 ani si 7 luni inca sunt virgina si sunt mandra de asta nu sunt prea regatita pentru a o face si am de gand sa mai astept
Succes!
Iti incepi viata sexuala cand te simti pregatita...[dar nu la 13 ani cum fac altele], iar pe el trebuie sa il intelegi ca are o varsta si are nevoile lui xD pe care tu nu poti sa i le satisfaci pentru ca spui tu ca esti prea mica.te poti duce la el dar daca incearca ceva iar tu nu vrei. pleci. desi daca te iubeste asa cum zice ar trebui sa te astepte pana te simti pregatita, sa nu te oblige sa faci ceva ce tu nu iti doresti XD
112,varsta nu este o problema, problema e la tine,nu trebuie sa te gandesti la restul persoanelor unde,cum, si cand au facut-o. eu te apreciez tare mult ca inca mai esti virgina, putine fete prind varta ta virgine.parerea mea este ca ar trebui sa fi un pic mai egoista si sa te gandesti mai mult la tine, nu iti fie teama ca o sa te paraseasca, pentu ca daca tine la tine nu o va face si te va astepta.cat despre viata ta sexuala ar trebui sa o incepi cand simti tu ca esti pregatita,numai sa fi atenta sa nu dai peste un incompetent si sa-ti strice viata sa ai o amintire urata, se spune ca in general ca prima partida de sex e supraestimata nu o sa conteze asa de mult, acum depinde de fiecare... spre exemplu eu am inceput la 17 ani in prezent am 22 imediat, cu un nesabuit dar nu am nici un regret, am un barbat frumos acum si sunt fericita.succes cu relatia ta
Bună! Păi la 14 ani eşti cam mică pentru a-ţi începe viaţa sexuală. Cât despre băiat, spune-i să aibă răbdare un an sau doi, iar daca o să rămână în continuare cu tine înseamnă că te iubeşte. Oricum, o relaţie nu se bazează doar pe sex. CU toate că dacă o să vă protejaţi există o miiică posibilitate să rămâi însărcinată(se rupe prezervativul.). Nu cred că vrei să îţi distrugi adolescenţa, iar avortul are urmări psihice. Sper să lămuriţi problema. Succes!
Eu zic sa nu de duci pentru ca s-ar putea sa se sfarseasca cu sex, adica nu stiu daca vrei du-te dar eu zic sa fi foarte atenta.viata sexuala se incepe de la 17 18 ani in sus la 14 ani tu inca ar trebui sa te uiti la desene si sati vezi de copilarie aceeasi greseala am facut-o si eu si crede-ma e mai bine sa fi cuminte decat sa ai un iubit sati zica tot felul de lucruri ca te iubeste si de fapt vrea numai sex. sper sati fei de folos ce ti-am zis. Bafta! si succes!
Cu mama nu sunt in buna relatie. ea stie de el dar nu i.am prea dat delatii.. decat sa ii zic ei. mai bine tzin in mine tot!
Nu ti-as indica sa mergi la el acasa pentru ca s-ar putea sa ai surprize mai ales ca nu aveti chiar asa de mult timp de cand sunteti impreuna si diferenta de varsta...Eu am 10 luni de cand sunt cu prietenul meu si inca nu am facut-o si am 16 ani...sa nu cedezi ca s-ar putea sa te lase:*
Buna
La 14 ani consider ca nu ar trebui sa te duci acasa la el mai ales ca il cunosti de o luna
Pentru ati incepe viata sexuala nu exista o varsta, o faci atunci cand esti pregatita si simti asta.
Eu la 15 ani am facut o dar m-am gandit de 10 ori inainte si tot consider ca trebuia sa mai astept.
Totul depinde de tine...
Bafta.
Am aceeasi varsta ca si tine si desi iubitul mew are doar 14 ani intr-un timp si lui ii venise o idee din asta dar oricum eu i-am zis foarte clar cu mine nu. atunci el a zis ca sa nu ma supar daca o sa o fac cu alta atunci am pus cap relatiei. pe timpu ala de aproape un an. dar dupa o vreme a realizat ca si el e prea mic si ca ma vrea inapoi asaa ca ne-am impacat. dar la tine e diferit pentru ca relatia voastra de o luna si varsta ta ar trebui sa iti indike foarte bine ca esti prea mik pentru ati incepe viata sexuala si el este prea mare fata de tine. nu te duke la el aksa ca s-ar putea sa ajungeti la ceva urat pentru tine.