Dar poate daca esti indiferenta.il pierzi de tot.dar daca aproximativ toata lumea spune sa fii indiferenta.ia incearca. daca tot nu te baga in seama.fa ti un prieten si uita l.ca e in Z A D A R!
Eu zic sa mai incerci cu indiferenta, stii cum se zice ca indiferenta omoara. De cele mai multe ori asta este cel mai bun mod de a cureri un baiat. Cu cat ii acorzi mai multa atentie si ii arati ca il placi cu atat se plictisescte mai repede. Ce nu poti avea te atrage. Bafta!
Daca lui ii place sa umble cu mai multe fete sincer nu cred ca ai putea sa obtii ceva serios de la el. Parerea mea! . Oricum Succes daca in continuare crezi ca va fi ceva stabil intre voi si daca se va intampla!
Incearca sa vorbesti cu el si sa ii spui tot ce simti.spune-i tot ce ai pe suflet macar asa te vei descarca. parerea mea e ca asa ar fi corect. explica-i ca nu este bine ce face.ca nu trebuie sa umble cu mai multe fete, ca poate le va face sa sufere."Daca te-a intepat un spine nu trebuie sa urasti toti trandafirii".asa se intampla si cu el ca daca la facut o fata sa sufere asta nu inseamna ca toate fetele il vor face sa sufere...Incearca si vorbeste cu el si explica-i lucrurile astea ca nu ai nimic de pierdut. SUCCES!
Poate dar e ft greu am incercat dar totusi imi place ft ft mult e cam greu sa fiu cu alt baiat.