anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Saltuare tuturor...Sunt in clasa a 7-a si imi place de o fata..bineinteles..dar este destul de ciudata..adica..are un comportament ciudat..gesticulari ciudate..si chestii de genu...Dar cand ma uit la ea..sau la poze cu ea ma reface sa ma indragostesc de ea.Tin sa mentionez ca nu sunt genu de baiat smecher sau bataus..Si + ca si ea m-a placut intr-un timp..si eu pe ea de asemenea.Si acum foarte buni prieteni de familie

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te-ai gandit poate e timida -_- nu o judeca dupa aparente...stiu acel sentimen in care face orice in afara sa vorbesti cu ceilati despre orice stiu nu prea are logica ce am zis dar crede-ma e normala rolling on the floor)

| DuraruMarin a răspuns (pentru anonim_4396):

Mama mea e prietena cu a ei..si..nu stiu ce sa zic..adica tine putin la mine si chiar doarme cu un ursulet primit cadou de mine(da stiu)...Crezi ca ar trebui sa fac primul pas?

| anonim_4396 explică (pentru DuraruMarin):

Normal! Fă tu primul pas! Poate,, iesi,, ceva frumoswinking Spune-i ca vreti sa fiti impreuna! Daca doarme cu ursuletul primit cadoua(de la tine) sigur te place si mult happy dar tu? tii suficient de mult la ea pentru a fi impreuna?!

6 răspunsuri:
| Pinocchio a răspuns:

Daca te intalnesti deseori cu ea, vei avea timp sa observi tot ce e mai ciudat la ea.
Poate fi vorba doar de niste gesticulatii tipice ei, dar poate fi vorba si de altceva.
Cu timpul iti vei putea da seama.

| SorinTudor a răspuns:

E sanatoasa? poate ea gesticuleaza in gluma cand vorbeste cu vreo colega...

| DuraruMarin a răspuns (pentru SorinTudor):

E perfect normala..doar ca am spus-o in genul ca...gesticuleaza ea foarte mult si de asemenea mai are niste reactii spontane.Dar nu e nesanatoasa

| DuraruMarin a răspuns (pentru SorinTudor):

Este complet sanatoasa..doar ca ea gesticuleaza din fire.Dar asta zic..are un comportament ciudat ..adica reactii spontane si tot felul.Dar este sanatoasa laughing