Chipu si miscarile daca e un cocalar are un lant de aur de 12 carate la gat mai are si telefon in care urla unu mai e unpic negru se mai tine si de pl.ori se scarpina undv.
in nici un cazz.
un baiat finut curat ingrijit. unpic glumet, eu am o vorba nu conteaza cum arata ca e blond ca e brunet cand te indragostesti te indragostesti.mie nu imi plc intrebare ''ce fel de baieti iti plc? '' sunt baieti urati si frumosi care sunt si blonzi si bruneti si ochii care mai de care.da in afara de asta mai sunt si alte lucruri care culoarea ochilor si a parului nu le mai scot in evidenta, in fne. eu persoanal ca fata nu ma uit mai ales la aspect ca poate sa fie un frumos da sa puta de prostie si sa fie unu mai urat da sa fie inteligent si bine educat.
si cand te gandesti ca am doar 14 ani
, bye :*
Trebuie sa vedem si dincolo de aparente! Degeaba e frumos daca e prost
Sa fie ingrijit, educat si sincer!
Sincer, pentru mine conteaza putin fizicul, cand ma uit la un baiat, ma uit la ochii si la zambetul lui
Pai ochii... hmm. corpul buzele, sa aiba dintii curati, unghiile curate. fundul bombat). o fata cam mereu e atenta la toate detaliile unui baiat
Hmm... prima data e normal sa ma uit la fata, la zambet. Cel putin, asta-mi sare-n ochi prima data...
Pai eu una ma uit la fata tipului. In general fetele sunt atrase de ochii si chipurile frumoase. Cred ca si parul conteaza, cel putin in cazul meu . Si se uita si la fizic, nu cunosc fata care sa fi fost cu un tip plinut.
Cred că mai întâi mă uit la faţă(dacă vb numai de fizic) apoi la înălţimea lui la statură, dacă stă drept.
Eu ma uit la caracterul lui, degeaba ii frumos dacaq nu'mi place caracteru iar dupa aia la fizic : ochii, buzele, dinti, corp, statura, zambet etc
Depinde de fata, evident. Fiecare are gusturile lui...in general oamenii normali sunt mai mult interesati de personalitate decat de aspect. Trebuie sa recunoastem insa, cu totii vedem fizicul prima data apoi apucam sa descoperim personalitatea.
Personal ma atrag barbatii blonzi care asculta muzica rock ...