| dyana0123 a întrebat:

Salu TPU!am o problema:sunt in clasa a7a si de cateva saptamani vb pe mess cu un baiat mai mare cu un an decat mine.el m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el si eu l-am refuzat.mie imi place de el dar vroiam sa ma las mai greu.el m-a intrebat ieri de ce nu vreau sa fiu cu e.si nu am stiut sa sai raspund.vrau niste motiv ps:nu vreau saspunsuri de genu sa ma bag cu el.repede va rog funda

4 răspunsuri:
| Anonimgirltpu a răspuns:

Mai bine ti-ai vedea de carte ca e mai importanta. Lasa baietii.

| xJeniferx a răspuns:

Buna! eu termin anul acesta clasa a9a si pot sa iti spun ca si eu am inceput sa am prieten din clasa a7a si erau mai mari decat mine cu 5-6 ani.Pot sa iti spun ca nu ii bine sa iti incepi viata sexuala asa devreme pentru ca peste cativa ani cred ca ti-ar parea rau; daca lui ii place de tine poate sa te placa si fara ca voi sa o faceti si cred ca nu esti pregatita psihic; eu care sunt mai mare decat tine si am avut in 2 ani de zile cam 10 prieteni si nu am facut-o nu cred ca are rost ca tu sa o faci.O faci cand esti pregatita si iubesti persoana cu care esti.nu persoana pe care o placi.motiv:nu vreau pentru ca nu sunt pregatita. Sper ca te-am ajutat cu ceva si ca nu te-am zapacit

| dyana0123 explică (pentru xJeniferx):

Salut! cred ca nu mai inteles.el nu m-a intrebat daca vreau sa ma culc cu el.m-a intrebat daca vreau sa fiu iubita lui nimic mai mult...si maine trebuie sa-i zic dc nu vreau adica.iti dau un ex:nu vreaupt ca nu vreau sa am o relatie acum pentru ce cea de dinainte nu a fost reusita

| xJeniferx a răspuns:

Aa.scuze ca am inteles gresit...depinde de tine.Crezi ca te merita? crezi ca vrea sa fie cu tine sincer? daca tie iti place de el atuncea BAFTA! app poti sa povestesti si cu maica-ta ca poate iti da ea un sfat mai bun