| AlEx_9074 a întrebat:

Salu TPU, am si eu o problema, a mine in clasa e o fata de care imi place foarte mult chia o iubesc, ieri am intrebat-o daca vrea sa fie prietena mea si mi-a spus nu.Si partea nasoala e ca ii place de cel mai bun prieten al meu (care e mai mare cu un an acum el clasa a 9a) dar el nici nu o baga in seama si ma enerveaza cand vb la scoala de el. Nustiu ce sa fac sa incrc sa o uit sau sa contini sa sper

Răspuns Câştigător
| Just4FunHD a răspuns:

Salut alexandru?
Daca o fata ar veni la tine si ti-ar cere prietenia, tu ai spune da?
Ma indoiesc. Bine, asta daca nu esti disperat dupa fete.
De ce spun asta?
Pai hai s-o luam pe eliminate.
Ai zis ca faza directa cu cererea nu a mers. Ar fi fost si culmea s-au dus vremurile alea cand cereai de nevasta si te accepta doar datorita statutului social si al locului in societate. Nu mai trebuie sa ceri mana nimanui.
In zilele noastre si in viitor caci ma indoiesc ca se va schimba ceva, trebuie sa faci sa te placa ca sa accepte prietenia ta. Si nicidecum sa ceri. Nu esti cersetor!
Drept ar fi sa ii faci un compliment 2 pe zi, sa o saluti macar (saluti nu saruti, ca poate te trezesti cu o palma) si sa zambesti. Apropie de ea apoi indeparteaza-te, fa-i complimente dar mai si cicaleste-o putin, fi nervos dar si blajin cu ea si nu fa cadouri. Fetele apreciaza cadourile doar de zile speciale si in relatia de CUPLU, in rest, daca faci cadou, o sa pari a fi o sursa de venit si te va vedea doar ca pe un prieten si nimic mai mult.
Succes!

11 răspunsuri:
| madalicious a răspuns:

Eu zic sa o cuceresti. happy Poarta-te frumos cu ea, vorbeste mult cu ea, scoate-o la un suc, o plimbare ceva, adu-i o floare, ajut-o la unele lucruri, i-ai apararea cateodata, joaca-te cu parul ei(la inceput s-ar putea sate respingabig grin), ia-o in brate, sau de mana, pana la urma cedeaza si-l uita pe fraierul ala care nu o baga in seama.
Dar, atentie! Nu se va intampla asa dintr-o data, ci cu timpul. Va trebui sa ai rabdare.

Bafta!

| Anakatsu a răspuns:

Mergi mai departe doh o sa iti treaca obsesia pentru ea

| LifTwist a răspuns:

Daca a spus nu asta este, tine la el ci nu la tine, si nu te poti amesteca in treburile altora, incearca si tu sa comunici cu alte fete si poate iti vei gasi una cu care sa o iubesti mai mult decat pe ea

| pinky_9280 a răspuns:

Zici ma ca o iubesti cati ani ai? esti tu sigur daca da intra in vorba cu ea si afla daca te place

| AlEx_9074 explică:

Scz pentru geseli.Nu prea mai imi merge tastatura bine

| AlEx_9074 explică:

Ms, mersi vas da la toti cate o funda dar nu pot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zi mersi ca nu esti fata!

| zDafuq a răspuns:

E proasta!winking

| caramell a răspuns:

Mai insista...de obicei fetelor le place cand baietii insista, de aceea neaga la inceput.Incearca sai demonstrezi ca prietenul tau nu vrea sa aiba de a face cu ea, si arata-i cum esti u cu adevarat, poate o sa inceapa sa ii placa de tine

speranta moare ultima

| Nika_1744 a răspuns:

Alex te sfatui sa incerci so cuceresti prin diferite fapte, daruiestei flori, fai complemente zilnic, poate te va indragi si ea...succes

| Urascdespartirile a răspuns:

Sal. Daca ai vazut-o vreodata ca cand s-a uitat la tine a zambit merita sa incerci, sau poate era cu cineva cand iai cerut prietenia si de asta a spus nu. eu zic sa mai incerci o data si daca spune iar nu cautati alta prietena sa vada ca ea nu e singura fata pe care trebuie sa o iubesti. poate te-am ajutat
bafta