Woaaa...asta da problema de matematica. Sfatul meu ar fi sa iti vezi de treaba pentru ca orice ai face in problema cu alina o sa-l pierzi pe mihai. Poti sa vb cu el despre maria, dar daca alina=x, maria=z cauta si tu o "w" si rezolva problema. Succes
Faci 18% din x =y, inlocuiesti pe y in a doua ecuatie, faci o ecuatie de gradul I cu 2 necunoscute si dupa aia spui ca x+y=suma totala, inmultesti cu z toata ecuatia, dai factor comun fortat pe x, derivezi in functie de z, integrezi de 2 ori.toata treaba egal 0.bafta multa!
Frate ai auzit de expresia "Nu iti da tovarasii pe PIzda? Gandeste-te bine la treaba asta.Atat am avut de spus.De exemplu eu cu ce la mai bun tovaras al meu(ne spunem frati pentru ca ne iubim ca frati)placeam o fata si desi ea ma placea mai mult pe mine decat pe el am renuntat la ea pentru el. Sper ca te-am ajutat
Bai asta la tine ce e mai important mihai sau alina eu iti zic ca alina ca in primul rand e fata si o iubesti mihai dal in pi.z.da masi date la ea aluia dai un pumn si gata...
Lasa sa treaca putin timp si o sa se rezolve toate nu-i prea multe de facut trebuie sa-si dea el seama ca nu-l place alina si o sa renunte iar maria o sa poata spera la el dupa aceea.Asa nici tu nu-ti pierzi prieteni si nici ei nu se cearta.Cu timpu tu cu alina si el cu maria.Succes.PS prietenia se castiga greu dar se pierde foarte usor.
Stii,asta e lantul slabiciunilor.
Spune-i totusi lui Mihai de Maria,poate va descoperi ca ii place,poate Alina ii place fiindca ea nu-i da nici o atentie,nu poti stii niciodata daca nu incerci.
Deci,spune-i de Maria si, roaga-te sa-i placa de ea, ajuta si tu situatia.In felul asta, Alina va ramane libera si necurtata... Disponibila.
Succes!
Si cand o sa afle draguta Alina ca si tu o simpatizai si era totu din cauza lui mihai imagineza-ti cat ura o sa ii poarte pentru ceva timp. Caseste-i lui Mihai o tipa gen 2x s m combina-l. Am trecut si eu prin asta. Doar ca y la mine era sora mea si efectiv ne dadeam toti cap in cap.
AlinaOneDirection întreabă:
linarkfts întreabă: