Nu tu trebuie să îi dai semne, tu trebuie să treci la acțiune. Dacă sunteți împreună e evident că o relație de dragoste - cum tu o denumești, nu se reduce la ținutul de mână pe stradă. E ceva firesc, și crede-mă că ea așteaptă să o săruți deși poate nu îți arată în mod direct. Momentul clasic și perfect este când vă despărțiți, la plecare... când o conduci acasă, whatever. Îi dai drumul la mână, o iei în brațe și o săruți.
Fetele sunt cele lente, care dau semnele și așteaptă să fie cucerite. Ca băiat, ia situația în mâini și fii îndrăzneț, asta îi place oricărei fete... Ți-o spune o fată, care la rândul ei face la fel.
Baftă!
Pai uitathe pasional la ea si zambeste'i si aproprietete usor de ea si saruth'o noroc
Pai.
In unele cazuri, isi da seama singura cand vrei s-o saruti.
E simplu.
Pai, vorbiti, te apropii incet de ea, si o saruti scurt pe buze.
Daca zici ca nu ai mai sarutat niciodata, te sfatuiesc sa nu te bagi din prima la saruturi cu limba.
Succes :*!
Parerea mea e ca nu trebuie sa ii dai nici un semn. Daca zici ca aveti o relatie de dragoste fii sigur ca si ea asteapta pasul asta, doar ca fiind fata ii este greu sa faca ea primul pas. Eu zic ca ar trebui sa incerci fara a-i da vreun semn, bineinteles daca tu te simti pregatit sa o faci. Succes
Pai mno si u sparge gheata o data lasa rusinea ca ramai singur...
de ex daca esti mai timid o pupacesti pe fata(obraz) o iei in brate s incet ajungi sa o saruti pe guritzaa si e gatabafta
Nu iti trebuie un semn, pur si simplu daca chiar o iubesti si ea pe tine, va fi usor, e ceva din suflet care iti vine sa o faci pentru persoana aproapiata. Discutati ca de obicei, incearca sa fii mai tandru cu ea, tine-o de mana, manageie-o si apoi sarut-o.
Bey ar trebui sa o iei prin surprindere.deci prima data baiatul ii saruta buza de sus a fetey sh ea p cea de jos a ta.
sper ca ty`am fost de folos:*:X