| OmuFărăDinți02 a întrebat:

Salu tuturor. Vreau sa va intreb ce inseamna in vis. Cand flirtez cu cineva(o fata pe care nu o cunosc) Si ajung sa ma sarut cu ea si chiar sa fac dragoste cu ea… si dupa ce am avut realati sexuale am ajuns sa fiu intro relatie cu ea... Si sa stiti ca imi placea extrem de mult de fata respectiva. Si imi place enorm cand ne sarutam… deci ce ar trebui sa insemne

Răspuns Câştigător
| frostxtq a răspuns:

Ca nu ai o iubita si simti nevoia sa ai pe cineva alaturi. Cand spun asta nu o spun ca si cum ar fi o premonitie visul tau sau alte aberatii de genul asta.
Pur si simplu ai nevoi fiziologice pe care creierul tau le manifesta si ti le arata prin vis.
Probabil fata cu care ai visat ai vazut-o undeva, candva, poate pe strada si nu iti mai amintesti. Creierul nu are cum sa creeze o imagine pe care nu a vazut-o niciodata, in schimb stocheaza tot ce vezi, chiar daca tu nu iti dai seama. Toata informatia merge in subconstient si de acolo vin si visele.

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nimic, visele sunt minciuni, gindurile tale de peste zi, daca doar la sex te gindesti, e normal ca asta sa visezi.

| corbulalbrosu a răspuns:

Se numeste PREMONITIE.

| Alcyon a răspuns:

Ca esti disperat laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa insemnse nimic! Visurile sunt visuri si uneori visam la ce ne gandim mai mult

| emmaemilia a răspuns:

Cauta aici:www.visele.ro
sper ca te-am ajutat

| ILoveRudolf a răspuns:

Te-ai gandtit prea mult la sex. big grin

| OmuFărăDinți02 explică:

Alcyon. Nu sunt disperat si cred ca majoritatea baietilor au vise erotice ..cred ca este ceva normal.