| daniel116 a întrebat:

Saluare gasca, am facut sex cu iubita mea pe 14 August, la cat timp poate face un test de sarcina ca sa putem afla rezultatul corect? Iubitei mele ii este teama de un rezultat pozitiv, va rog ajutați-ne.

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Un test corect de sarcina se poate face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala.
Orice test facut inainte de 21 de zile este facut eronat si inutil.

In cazul vostru 14 aug + 21 zile = 4 sept.
Asadar, testul de sarcina se poate face DUPA data de 4 sept.

V-as sfatuii sa folositi prezervative la sex, ca sa evitati o posibila sarcina. Te asigur ca: nu musca, nu doare, nu are efecte secundare si costa doar cat o guma de mestecat.

| daniel116 explică (pentru Violleta2022):

Mulțumim frumos, ideea e ca de obicei folosim prezervative, doar ca in momentul respectiv nu am avut la noi

| Violleta2022 a răspuns (pentru daniel116):

Cand nu ai prezervativ, nu faci sex, ca nu merita sa risti pentru 10 minute de placere, pe care o poti amana.

| Emilian65 a răspuns:

Testul de sarcina se poate face la 21 de zile de la ultimul act sexual.

| ywar a răspuns:

Data viitoare sa te termini pe fata ei. Daca te-ai slobozit in ea, vei fi tata de duminica.

| Floridori a răspuns:

Un test cu un rezultat 100% concludent se face dupa 3 zile de intarziere in cazul unui ciclu perfect regulat, sau dupa 21 de zile de la contactul sexual in cazul unui ciclu neregulat.

| Teo29 a răspuns:

Daca ii e teama, pe viitor faceti-o doar protejat!
Acum poate a scapat de a fi gravida

| Den1sa a răspuns:

La doua saptamini de la actul sexual

| daniel116 explică (pentru Den1sa):

Multumesc frumos

| Mariaa005 a răspuns:

La 21 de zile sau daca nu puteți aștepta, puteti cumpara unul ultrasensibil, iar dupa 21 de zile indicat e sa faca 2 daca primul are rezultat negativ.

Daca mai sunt situatii in care nu vă protejați recomand pastila de dupa )