| FumeZ sEnTimEnTe a întrebat:

Saluatare. vreau si eu sa-mi dati un sfat! Am prieten sunt cu el de un 1 si ceva timp il iubesc si ma iubeste dar intre noi n-a fost nimic,,, insa acum imi cere sa incepim sa avem reletzi ca el deacum nu mai poate si ca deacum e si timpu! com credetz e normal sa-mi incep viata sexuala la virsta de 17 ani? Va aduc la cunostinta ca ne iubim foarte mult tinim unu la altu enorm...de mult

17 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E cam devreme si o sa-ti cresti riscul de cancer de col uterin aiurea. Mai bine mai asteapta vreun an si totul va fi mult mai bine atunci. Si transmite-i prietenului tau ca azis o doctorita ca, daca te iubeste, mai poate si n-a murit inca nimeni de abstinenta.

| Bacemi a răspuns:

Daca voi sunteti de un an impreuna se poate ca el sa te iubeasca asa cum il iubesti si tu. Parerea mea e sa nu cedezi acum, chiar daca te iubeste. Cand o sa te simti tu pregatita o sa te duci la el si o sa ii spui. Iti garantez ca astfel va fi mai special, va fi cel mai frumos cadou pe care l-a primit. Nu trebuie sa incepi viata sexuala doar pentru ca el simte nevoia. Il poti intelege, e firesc dar totusi nu trebuie sa fie ceva ce o faci pentru ca ti-o cere el. Trebuie sa fie pentru ca vrei sa faci pasul acesta. Daca te iubeste, va mai astepta cu siguranta. Arata-i ca tii la el in alte moduri.

nony
| nony a răspuns:

Am mai spus-o : Daca esti sigura ca nu vei regreta acea zi, poti sa o faci cu el. daca inca ai dubii, atunci mai asteapta putin.

| CevaNormal a răspuns:

Buna, stii ca e bravo baiatul ca a rabdat atata, interesant ce varsta are el? tu stii ca varsta de 17 ani e normal de inceperea vietii sexuale, se vede ca tu esti speriata si astepti raspunsul nostru, si daca noi spunem ca e ok, te simti mai usoara big grin, dar daca noi o sa-ti spunem ca nu trebuie atunci o sa ne asculti pe noi. In fine raspunsul meu este : poti s-o faci, dar ai grija si nu uita sa va protejati, si cel mai important e sa vezi daca tu vreai si esti pregatita. pa pa

| marsy a răspuns:

Sint total de acord cu @bacemi

| lumylumy a răspuns:

Daca si u vrei este bine, dar daca nu mai bine mai asteapta.si mie la fel mi s-a intamplat dupa 1 an mi-a cerut sa ma culc cu el, am facut-o si nu regret, si acum suntem impreuna, ne iubim si avem 4 ani de cand suntem.vezi si u ce faci, dar trebuie sa te gandesti bine daca te merita. pup

| lumylumy a răspuns:

Si mie imi spuna prietenul sa o facem, dar i_am spus sa astepte daca vrea ca nu sunt pregatita, a inteles saracu a astepta aproape 1 an. intr-o seara ma duc la el si ai spun m_am hotarat hai sa o facem, a ramas blokt, si apoi m-a intrebat daca sunt sigura, i_am spu ca da si...si acum ne amintim de cuvintele mele spuse atuncihee heesi au trecut 4 ani si tot impreuna suntem!

| cristibossu27 a răspuns:

Poti sa incepi linistita daca nu ai sansa sa il pierzi.se va duce la alta care nu il lasa sa astepte.pa

| smartdjs a răspuns:

Asta e dilema mare el a asptepta 1 an
eu am asteptat 3 ani si 7 luni si ea avea atunci 23 ani am terminat facultatea. Bineinteles eu am fost cel care am facut pasul ea mia putin ea dorea dupa casatorie. Dupa ce am facut dragoste relatia noastra a avut o alta intorsatura si anume una negativa ea intodeuna refuza sa facem dragoste puteam sa fac orice sa fie frumos romantic orice pentru ea si tot la fel. acum sunt tot cu ea si ne-am certat desparit impacat am vorbit ne-am pus de acord dar ea tot al fel face una spune alta face.

| Raluca_2845 a răspuns:

Nu conteaza varsta.Sexul nu are varsta.Conteaza ceea ce simti tu, Conteaza ceea ce se intampla cu relatia voastra, daca merge, daca va intelegeti bine.Nu este o rusine sa iti incepi viata sexuala, Cum de altfel nu este o rusine sa fii virgina/virgin. Asa ca, gandeste-te bine daca esti pregatita sa faci pasul asta.Lasa varsta de`o parte ca nu conteaza deloc intr-o relatie.Eu am o relatie de 3 ani, am trecut prin ce treci tu acum.Increderea este pe primul plan.si ceea ce vrei tu mai ales:*
pupici:*

| nivajna a răspuns:

Depinde cita incredere ai tu intrinsu...gindestete bine inainte de a o face caci mai tirziu poti regreta!

| nivajna a răspuns:

Da corin iaka eu sunt de acord cu tine tu mai bine il stii pe el si gandeste-te ce va fi dupa asta...

| FumeZ sEnTimEnTe explică:

In adincul sufletului imi doresc asta dar mii frica.nu stiu de ce, dar parca simt ca dor se va folosi de mini numai pentru asta! voi com credet ma gindesc eu drept sau va fi cu totul alt fel ca va ma iubi cu mult mai mult decit acum?

| FumeZ sEnTimEnTe explică:

Sa stau si sa ma gindesc. ajung la concluzia ca vreau! dar mii frica nu stiu de ce, simt ca daca vom incepe relatile se va folosi.si vam ajunge la asta ca doar cind va avea nevoie! Am inteles de la spusu altor fete ca e dureros!? asa e?

| Ursulet a răspuns:

Daca si tu vrei asta este bine, daca nu mai asteapta. Nu o face doar pentru ca iti cere el. Daca te iubeste cu adevarat te va intelege si te va astepta atat cat este nevoie.Normal viata sexuala este indicat sa o incepi dupa 18 ani pentru ca atunci organele genitale sunt apte pentru a intretine raporturi sexuale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca si tu vrei dar trebuia sa o auzi si de la altii(incepe-o). avataru tau spune tot(parerea mea)

| poopsic a răspuns:

Hi eu cred ca tu daca vreai si el la fel ca tini...merita sa va incepetz ambii viata sexuala