| FumeZ sEnTimEnTe a întrebat:

Saluatre, am revenit din nou cu o problema legata de prietenul meu! Ma-m despartit de el acum 3 zile in urma, deoarece am aflat ca a fost la o mic a aniversala si acolo era cu o alta fufa, din spusele la persoanele care la vast mi-a spus ca se iubeau, mai ceva ca in filme big grin. Eu neceriduii explicatii e-am dat shosetele cum sa-si spuni big grin! de atunci ma suna si imi spuni ca o gresit ca daca il iubesc se iarta, imi spuni ca nu poate sa-si gaseasca o alta fata, ca ma iubeste! Iar eu nu stiu ce sa fac, nu vreau sal perd dar nici nu vreau sa cedez asa usor, vreau sa-l ma-i las sa vad ce inseamna asta si sa-si dea sema...ca nu trebuia;( ce sa fac? dati un sfat, dar va rog fara glume de prost gust :@ multumim :*

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As fi vrut sa-ti raspund, dar nu ma pot opri din ras! laughing) Damn woman!

| Flav a răspuns:

Valei, doamne de unde vii? Era cu alta fufa? Iertare? Glumesti? De fapt, la ce fel te-ai exprimat, ce sa ma mire. Hai Doamne ajuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca baiatu tine la tine si vrea sa va impcatihappy
nu stiu ce sa zic...ai putea sa il mai lasi 2-3 zile asa si dupa daca te mai cauta sa te impaci cu el. Pup si ai gj de tine si de relatiile pe care le ai:*
fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ea era atragatoare sigur sa...

| Africanwitch a răspuns:

Draga moldoveanca,
Te rugam sincer alta data sa scrii literar si sa eviti jignirile la adresa propriei persoane.
Iti multumim din suflet.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Doamne ce scris!

In fine, ideea e ca el vrea sa-si bata in continuare joc de tine si daca te-a inselat o data o va face si a doua oara sigur!
Tu alegi!

| dydy_1756 a răspuns:

Se iarta? rolling on the floor cum, asa singurel? pe bune, daca scriai in chineza intelegeam mai bine. faci moldova de rusine laughing si chiar de nu vrei "sal perzi'(valeu ce exprimari ai in tine) gandeste-te ca te-a inselat, asta poate sa se repetewinking Vezi ce faci! (p.s.invata sa scrii)

| Emena a răspuns:

Haah laughing ce romana ai fata draga.pai cum dracu sa nu te insele daca tu nici romana nu o stii? raised eyebrows pe bune.nu am inteles mai nimic straight face