| bibisor25 a întrebat:

Salur. Am si eu o intrebare. Am fost cu un baiat 2 luni si acum ne-am despartit, el are 20 de ani iar eu 16. Ne-am despartit pentru ca eu nu eram pregatita sa fac cu el sex, fiind virgina. Mi-este destul de frica, nu sunt sigura daca vreau sa fac acest pas. Pe de alta parte stiu sigur ca cu el as vrea sa o fac, nu as vrea pe altcineva... Nu mi-a spus ceva de genu daca nu o facem ne despartim, insa mi-a spus ca el asa nu poate sa reziste, sa stea fara sa facem deoarece nu e obisnuit. Mi-a zis a ma intelege perfect, dar ca nu rezista langa mine asa mereu. Intrebarea era daca voi credeti ca am luat decizia corecta cand am pus capat relatiei? Ne-am despartit de 2 zile si aum simt ca il vreau inapoi.

Răspuns Câştigător
| Girl a răspuns:

Buna scumpico! Sunt foarte sigura ca ai luat decizia corecta. Daca te iubea cu adevarat ar fi fost in stare sa stea cu tine fara sa iti ceara asta. Faza cu "nu poate rezista" e doar o vrajeala ieftina si de prost gust.SIgur s`ar fi folosit de tine pentru "a`si face nevoile "si dupa ti-ar fi dat papucii.ca sa poti sa il uiti ocupa`ti timpul:iesi cu prietenele, asculta muzica(nu din aia tristawinking...Citeste,joaca`te pe calculator,si multe altele care te`ar face sa nu te mai gandesti la el.

Dar nu face greseala de a te intoarce la el! Daca tu nu esti pregatita si nu vrei sa faci acest pas nu ai de ce sa il faci,iar daca tu te vei intoarce la el poate vei cadea ispitei si vei face sex cu el,iar dupa o sa regreti!

Asa ca scumpa mea, urmeaza sfatul meu! sunt sigura ca este cel mai bun, si iti zic asta din proprie experienta:*

Ai grija si bafta>big grin

11 răspunsuri:
| AnGeL a răspuns:

Nu as face-o pentru nimic in lume
doar atunci cand voi fii pregatita
daca te iubeste nu iti ccere asa ceva

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Buna bibisor:*:*

Uite, eu daca as fii in locul tau nu, nu as face-o...
Daca nu esti pregatita si inca ti-e frica de ce sa o facistraight face!?
Dar daca simti ca el te iubeste cu adevarat.decizia e a ta, dar nu uita el are 20 de ani a trecut prin asa ceva,e posibil sa te lase dupa, si o sa regreti enormm crede-ma, si nu stiu in 2 luni nu prea poti sa aflii tot despre el,daca tine cu adevarat la tine.
Daca te iubea cu adevarat si iti vroia binele cu adevarat,mai astepta pana erai si tu pregatita pentru pasul astastraight face,si nu uita poti sa iti faci si alt prieten apropiat ca varsta, dar care sa il cunosti cu adevarat si sa nu iti ceara mereu asta!
papa, daca vrei da`mi mesaj cu id tau si mai vorbim:*:*

| A12NDRA a răspuns:

Da ai facut bine, daca nu poate rezista inseamna ca nu te iubeste.Ar fi putut rezista daca te iubea cu adevarat.Chiar daca il vrei inapoi eu zic sa fi puternica si sa incerci sa gasesti pe altcineva.Mult succes!

| VacutzaRoscata a răspuns:

Ai facut foarte bine dar mai bine nu te intoarce la el

| CandyES a răspuns:

Nu nu ai luat-ohee hee, puteai si tu sa il faci sa te mai astepte. Faza ca " numai rezista " e deja invechita nu-ti fa griji ca cat de cat te-ar mai fi asteptat el daca a zis ca te intelege si ai si tu metodele tale sa te faci convinsa doar esti Fatabatting eyelashes. 2 luni de zile nu este o perioda prea lunga de timp in aceste luni el nu a ajuns inca sa tina la tine atat de mult cat sigur tii tu lui ii trebuie o perioada mai lunga de timphappy si da pentru baieti sexul este o dovada de iubire insa doar pentru uniwinking. Incearca sa repari greseala happy dar sa stii ca daca o faci o faci pe riscul de a avea o relatie care imiplica si sexul pentru ca lui asta ii vei da de inteleswinking.

| goldheart a răspuns:

Salut! Eu cred ca ai luat decizia corecta. Daca tu nu te simti pregatita sa faci acest pas, atunci nu-l face. Nimeni nu te poate obliga sa faci ceva ce nu vrei. La urma urmei, cine te iubeste cu adevarat, te asteapta pana cand te vei simti pregatita sa faci dragoste pentru prima oara. Sper ca te-am ajutat. fundita?>

| Ioana_9271 a răspuns:

Bn daca te iubeste cu adevarat trebuie sa reziste pentru ca daca zice ca nu-i obisnuit inseamna ca face asta cu oricine si poti sa faci asta si apoi sa-ti para rau pentru ca in general baietii asta vor trebuie sa fii foarte sigura incearca sa ii spui ca asta e ff imp pentru tine si ca nu ai vrea sa faci inca pasul asta si vezi cum reactioneaza insa bine este sa te pastrezi cat poti de mult pentru ca la o femeie asta e cel mai de pret lucru:Xsucces:*

| Onutza14_4774 a răspuns:

Buna
Eu cred ca ai luat decizia buna deorece dupa ce mai spus nu te simti pregatita pentru acest pas.Eu zic sa o faci atunci cand simti ca esti pregatitawinking
sucess:*:X

| razvy2011_4706 a răspuns:

Eu iti spun s anul te intorci la el pentru sa profite de tine gaseste pe cineva mai bun ca sa nu fie asa directbig grin

| CASANDRAAAAAAAA a răspuns:

Ai facut ce trebuia!

| mamasit4 a răspuns:

Este normal sa il vrei inapoi! dar cred ca ai luat decizia corecta, deoarece chiar daca nu ti-a spus-o direct, faza cu"Nu mi-a spus ceva de genu daca nu o facem ne despartim" a spus-o sub alta forma :"nu poate sa reziste, sa stea fara sa facem deoarece nu e obisnuit" deci e obisnuit sa obtina ceea ce isi doreste de la fetehappy oricum sunt convinsa ca sunt multi baieti care ar vrea sa fie cu tine si fara sa iti ceara astahappy bafta:*