| Facăru a întrebat:

Salut.
1)Cum sa scap de sentimentul de gelozie?
2)Cum sa fac sa imi intaresc relatia?
3)E o greseala daca i-am zis unei fete ca imi place de ea atat de mult incat cand vorbesc cu ea simt ca nu mai am cuvinte?
4)Daca pun suflet cu o fata, e posibil ca acea fata sa ma trateze ca pe un fraier?
5)Cum ma pot controla in preajma ei?
6)Cum imi dau seama care sunt semne ale indiferentei, sau respingerii ei?
7)Cum as putea s-o conving ca o iubesc atat de tare incat simt ca nimeni nu mai exista in afara de mine si ea?

P.S.:Fara raspunsuri idioate.

Răspuns Câştigător
| misterioaѕa a răspuns:

1.Când mă întrebi cum să scapi de sentimentul de gelozie, e ca şi cum m-ai întreba cum să nu mai iubeşti.
După părerea mea, iubire fără gelozie nu există.E un sentiment firesc.

2.Totul vine de la sine.
Cu trecerea timpului dacă iubeşti ca acum şi îi demonstrezi asta, cu siguranţă relaţia va fi mult mai solidă.
Şi da, comunicarea nu trebuie să lipsească.

3.Cum poate fi o greşeală faptul că ţi-ai exprimat iubirea?
Atât timp cât, acele cuvinte au venit din suflet, niciodată nu sunt greşeli.

4.Nu ar trebui să gândeşti aşa.
Fraier se numeşte băiatul care îşi bate joc de fete, şi prin asta arată că el e un nimic.
Iubirea există...şi e frumos s-o exprimi, dar la timpul potrivit.

5.Nu trebuie să te prefaci în preajma ei, trebuie să vadă ce simţi pentru ea.

6.Indiferenţa e atunci când ceea ce faci tu pentru ea este nesemnificativ, când nu te consideră o persoană apropiată, când nu vrea să îţi accepte prietenia sau atunci când vorbeşte ca şi cum ar vrea să încheie discuţiile cu tine.

7.Nu trebuie să o convingi că o iubeşti, trebuie să-i demonstrezi asta :
-fapte tandre
-vorbi dulci
-atingeri
-rabdare
-fidelitate
-chiar şi simple priviri

Sper că te-am ajutat!

-

| Facăru explică (pentru misterioaѕa):

Iti multumesc pentru ajutorul acordat.Imi place cum te exprimi si cum iti exprimi punctul de vedere. Un singur lucuru am sa-ti zic
NOComment...ca si numele profilului tau.
Merci.

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

1. Iti cauti o partenera pe care sa o respecti si sa o iubesti cu adevarat. Cand iubesti pe cineva cu adevarat numai gandul ca ai putea fi gelos/suspicios ti se pare o jignire imensa si este inacceptabil.
2. Prin incredere si respect.
3. Nu, nu e o greseala, e chiar dragut. Arata o iubire superficiala, ca un foc de paie, dar presupun ca stii si tu asta si nu o iei prea in serios.
4. Nu, daca este o fata normala, cu putina educatie si bun simt.
5. Nu e cazul sa te controlezi mai mult decat o faci cu oricine in societate.
6. E simplu: nu iese cu tine cand o inviti, iti vorbeste foarte outin cand va intalniti.
7. Asta este o chestie de timp. Nu poti convinge pe cineva de asa ceva intr-o luna. Daca ai sa o iubesti, ai sa o respecti si vei fi in preajma ei un an, cu aceleasi sentimente puternice si statornice, se va convinge. Asta este calea normala, in iubirea devarata nu te grabesti

| neutrino a răspuns:

Idiot probabil ca esti tu de pui astfel de intrebari si mai ai tupeu sa pui conditii. Intotdeauna vei primi un raspuns in functie de cum pui intrebarea. Intrebarile tale nu fac altceva decat sa arate ca incerci sa ai o relatie dar esti total nepregatit, probabil si din cauza varstei. Mai ai putina rabdare, mai priveste atent in jurul tau si cu siguranta ca va veni curand si randul tau. Dar nu astepta cu gura cascata.

| Facăru explică (pentru neutrino):

Nu vreau sa te injur, dar am observat ca la unele intrebari dai niste raspunsuri, care n-au nici o noima, in fine iti propun sa iesi putin la aer sa-ti aerisesti nuca, pe care o numesti tu creier.
In legatura cu intrebarile pe care le-am pus nu e treba ta cati ani am sau cum ma descurc intr-o relatie.Eu iti urez succes in intelegerea oamenilor.

| KeporLove a răspuns:

1 Sentimentu de gelozie e normal intr-o relatie.dar se poate rezolva find mai deschis cu persoana iubita acordandui mai multa incredere de sine si discutati mai multe lucruri chiar si intime care nu ai cu cine sa le discutit.
2. Relatia o poti intari cu putin romantism, discuti mai deschise si mai sensibile, incredere.
3 Nu. Puteai spune mai pe scurt ca esti mai timid si ai nevoie de o perioada de apropiere.
4 Nu stiu depinde doar de tine cat de mult iti expui increderea, sensibilitatea in acea relatie. unele fete dupa un timp daca le dai prea mult o sa porfite sau o sa se plictiseasca repede
5 Incearca sa fi tu insusi, gandeste-te ca sunteti doar voi doi. [ fi putin mai detaliat in privinta la ce te referi cu aceasta intrebare ]
6 Nu o sa te mai caute asa des ca inainte, o sa se retraga oarecum Ex: cand o chiemi afara zice ca are ceva de facut ca nu poate (aceasta sa se repete in mai multe zile ).
7. Romantism, fetele vor sa vada iubire ca si pasiune sentiment, nu ca un mesaj virtual sau etc.
Cum poti face acest lucru? Poezi de dragoste, complimente subtile, scrisori. oarecum. Incearca sa ii dai sentimentul de incredere de siguranta cand sunteti impreuna...

| Facăru explică:

8) Am fost singur intr-un club, si ea nu a putut sa vina, mi-a zis sa fiu cuminte, da semne de gelozie si ingrijorare?

| misterioaѕa a răspuns (pentru Facăru):

8.Dupa spusele tale, îmi dau seama că prietena ta nu este geloasă şi nici îngrijorată de un anumit lucru.
E normal să îţi zică să fii cuminte.
Eu fac şi mai răuhee hee.
P.S : Nu ai pentru ce să-mi mulţumeşti.Mă bucur că ţi-a plăcut felul în care mă exprim.
O seară plăcută!