"cand ne vom impunem si noi valorile noastre asupra femeilor?"
De cand societatea umana a renuntat la matriarhat. De mai bine de 2000 de ani.
"ele cand vor face treburile considerate '' de barbati'' cot la cot cu noi?" E clar ca n-ai intalnit nici o mama singura.
Intelectual, femeile sunt deja prin toate domeniile care in trecut erau dominate de barbati: femei Doctor, inginer, jurist, programator etc. Numai in Parlament e mai slaba reprezentarea. Iar pe femeile de acolo, romanii nu le inghit: Viorica, Diana etc.
Daca te referi la activitatile care necesita rezistenta si putere fizica, sunt femei si acolo. Trebuie doar sa ai ochi sa vezi!
Atunci cand nivelul de testosteron al femeilor este egal cu cel al barbatilor, sau invers, pana atunci nu se poate.
Ca barbatul este in dezavantaj avand testo sus si vrand mai mult sex, ele sunt mai avantajate ca nu is asa disperate si deci nu fac prea multe concesii.
Adica de fapt cand femeia va fi egala cu barbatul ca statut in relatii.
Sau cand barbatul rezolva si altfel ca sa nu mai fie asa disperat dupa o femeie, si atunci se pot egala treburile, asta mai realista solutia.
E ca si cum am eu o cofetarie si 1000 barbati sunt morti dupa prajiturile mele, eu si asa am cui sa vand chiar daca 600 din ei fac nazuri, asa ca, le pot vinde cu ce pret vreau eu, nu eu am asa mare nevoie de ei cum au ei de mine.
Ceva de ganul este. Ei fac concesii, nu eu.
Regula cerere-oferta.