| crazyboy98 a întrebat:

A stazi am decis sa vin cu o intrebare cam stupida. Am 14 ani si am prietena. Ea tot incearca sa imi zica sa incepem viata sexuala ceea ce mie mi se pare o stupizenie la varsta noastra. tinand cont ca m-ar putea corupe nu vreau sa faca cunostinta cu un mik penis. il am de 15 cm credeti ca e destul la varsta mea si ca ii va placea tinand cont ca, cam asta cauta ele?

21 răspunsuri:
| Papusik a răspuns:

Esti prea mic pentru asta ..nu crezi?

| Dr3yga20 a răspuns:

Ce tot o frecati cu marimea penisului. In Romania marimea medie la un om matur e de 13-15 cm deci ce naiba va mai plangeti. 25% din barbati au sub 10cm

| corina8508 a răspuns:

Pai stii, hai sa-ti dau alt exemplu.cunosc un baiat de 17 ani care are 13 centimetri. dar aici nu tine de marime.da, conteaza si ea, dar conteaza incredrea in tine in primul rand.iar daca iti este rusine cu dimensiunile tale, nu te vei simti bine niciodata in timpul actului sexual. asa ca tine capul sus si demonstreaza-i ca desi nu ai mai facut asta inainte, te poti descurca de minune indiferent de centimentri

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cand am citit inceputul ma gandeam ca esti printre putinii baieti care au ceva minte in cap la varsta de 14 ani, dar de fapt tie iti pasa de cati cm are puta. Oricum 15 e prea putin iti trebuie macar 25-30 sa o satisfaci.

| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

Zau?

| GoguSteriade a răspuns (pentru suntserios):

Diametru?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu face nimic din ceea ce nu vrei sa faci!

| crazyboy98 explică (pentru anonim_4396):

Eu stiu si cred ca e o stupizenie dar nu stiu cum va reactiona am sa incerc sa-i explic dar nu stiu ce sa zic ca am mai avut discutii de astea si parca zici ca e batuta in cap. eu stiu ce filme o fi vazut ea

Nu imi pasa de nimic de cati cm are p*** ca nu asta conteaza ma dar ea o zis ca fara 15 nu ma prinde la ea si ce pnm sa fac eu

| anonim_4396 a răspuns (pentru crazyboy98):

Tu esti barbatul, incearca sa iti impui punctul de vedere, nu te lasa condus de femei, pana la urma o sa te condamni ca nu esti suficient de puternic ca sa iei propriile decizii! Zii care e parerea ta si cu asta ii astupi gura, daca ii convine e ok, daca nu si asa e ok, si daca tine la tine va tine cont de parerea ta!

Si in legatura cu cine ii baga in cap sora ei mai mare e o mare cur** si ea ia exemplu

| anonim_4396 a răspuns (pentru crazyboy98):

Culmea chirurgiei : Sa scoti femeii *** din cap! Lucru binestiut de toata lumea tongue

| vitbsk a răspuns (pentru crazyboy98):

Nu e vb numai de filme, diavolul te ispiteşte prin fata asta. Eşti unu dintre puţinii cu minte sănătoasă la vârsta ta. Dacă eşti suficient de tare pe poziţie, fata va înţelege şi îşi va da seama de absurdul situaţiei. Zici că "parcă e bătută în cap", atunci e evident că are un voal pe ochi (semn al patimii demonice) care o împiedică să-şi dea seama de acţiunile ei. Man, văd în tine potenţial duhovnicesc, nu te lăsa dus de val într-un loc în care o să-l regreţi pe urmă.

| ZaineaM a răspuns (pentru vitbsk):

Ai citit de prea multe ori BIBLIA frate! Du-te la manastirewinking

| vitbsk a răspuns (pentru ZaineaM):

Şi dacă mă trimiţi la mănăstire te crezi mai şmecher sau ce?
Eu i-am dat omului un sfat. El alege ce să facă. E evident că e vechea meteahnă în care diavolul încearcă să-l ispitească pe bărbat prin fiinţa la care ţine cel mai mult, pentru a-l vedea căzut. Profită de naivitatea fetei care trăieşte din fantasme pentru a-l ispiti.
N-am făcut referire la ce implicaţii juridice rezultă din sexul cu o minoră indiferent dacă e sau nu consimţit. Sau ce traume psihologice pot rezulta dintr-un gest nechibzuit.
Eu NU îi spun să nu aibă prietenă, îl avertizez că NU E MOMENTUL să înceapă încă de pe acum cu astfel de practici.
Să înţeleg că tu încurajezi nebunia asta?

| ZaineaM a răspuns (pentru vitbsk):

Nu incurajez, doar ca mi se pare prea de tot ce spui tu, atata tot!

| vitbsk a răspuns (pentru ZaineaM):

Poate o să înţelegi într-o zi.

| vitbsk a răspuns:

Omule, NU eşti pregătit nici psihic nici fizic pentru un asemenea impact, dacă şi ea, e mai mică sau de aceeaşi vârstă nici ea NU e.Şi tare îmi e că după joaca voastră pe fată o s-o apuce durerile şi mustrările de conştiinţă şi nu o să poţi să mai dai înapoi. Sfatul meu e să cercetezi cine îi bagă în cap prietenei tale astfel de mizerii şi să încerci să combaţi sursa răului înainte să faceţi ceva necugetat. Tu preocupă-te de copilărie şi lasă astfel practici la timpul lor când vei înţelege mai multe.

| DistrugatorulDeVise a răspuns:

1.Cel mai important! Faci aşa ceva doar când te simţi pregătit.
2.Media unui penis ca lungime e de 16-17, iar tu la 14 ani stai bine, nu îţi face griji, mai ales că mai contează şi grosimea.
3.Ea tot încearcă să te corupă? Să nu vă mai întrebaţi de ce ne paşte apocalipsa.

| crazyboy98 explică:

Da dar daca nu fac e prima prietena mai mica ca mine si cu un an nu as vrea sa ma despart fiindca si de mine s-au despartit fete mai mari si stiu cum te simti

| Alexandru_Vlad_1996 a răspuns:

Parerea mea este sa nu fi prost si sa o refuzi...iar din punct de vedere al penisului stai linistit...pentru varsta ta e ok..Bafta