| DaReZon a întrebat:

Aceasta intrebari se pot adresa catre fete. Aseara, in noaptea de Revelion, am fost la o petrecere. Printre acei putini oameni care erau, acolo se gasea o fata destul de serioasa si cuminte. Aceasta luase 10 la mate, la evaluarea nationala, si stiu ca invata foarte bine. O cunosc mai demult, si stiu ca acesta este o fata fina, cuminte, educata etc. Insa, am observat de mai de mult care are un iubit, facand deja 8 luni cu el. Acel iubit este un tip mai dur, din cate am observat eu.
Acel iubit nu era cu ea in acea seara. El era plecat in alt oras. Cam pe la 3:00 dimineata, tipa a fost sunat de acesta, el fiind destul de beat si fumat. Vorbea tot felul de prostii si era pur si simplu spart...Stiti voi, la fel cum mai vedeti tot felul de interviuri cu drogati. Insa, aceasta era destul de multumita de el. Nu pot sa spun ca era beata, caci bause doar 3 pahare de "sampanie" (spumant), si parea destul de treaza, doar ca un pic mai moale. Deci, ea era foarte incantata de el, si tot ii spunea razand "sa nu mai bea" si etc.
Aceasta pare foarte multumita de el. Acel tip e destul de popular si dur. Sa porti o relatie atat de lunga cu cineva, e ceva.

Insa, morala din aceasta poveste e ca "fetelor bune le plac baietii rai".
Aseara incepusem sa simt ceva pentru acea fata, insa nu ma gandeam sa abordez. Atata timp cat are prieten, de ce sa ma bag eu in ceva care n-am treaba. Da, puteam sa imi iau gandul de la ea, insa si acum tot simt ceva pentru ea. Stand si gandindu-ma, tot ma intreb: de ce chiar tipul asta? Adica, nu poti sa spui ca ala are bani, iar ea are nevoie de ei, pentru ca tipa e destul de bogata. Cum am spus, invata bine, are bunul simt, se trage dintr-o familie buna, nu e foarte sociabila etc.

Iar aici vin si intrebarile: Ce credeti voi ca vede aceasta, atat de special la acest tip?
Ce reprezinta un "baiat rau" pentru voi? (in afara de a fi bun la pat)
De ce va plac mai mult baietii rai decat cei buni?

Multumesc.

9 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Dar poate nu e baiat rau, poate e o aparenta. Ce se intampla in relatia lor nimeni nu stie, dar daca pare multumita, inseamna ca asa e.Tuu trebuie sa accepti situatia, pentru ca nu toate lucrurile se intampla cum doresti.

| RAY a răspuns:

Acuma nu poti sti ca e baiat rau sau bun,nici nu il cunosti personal,omul la betite spune multe tampeni,cu toti trebuie sa fim baieti si fete rele,in viata ai nevoie de tupeu,smecherie, ambitie, vointa, ipocrizie, minciuna etc fara baieti rai nu am fi supravetuit ca specie

| corbulalbrosu a răspuns:

Din moment ce tipul nu era prezent cum ti-ai dat seama despre ce discutau :""Cam pe la 3:00 dimineata, tipa a fost sunat de acesta, el fiind destul de beat si fumat. Vorbea tot felul de prostii si era pur si simplu spart...Stiti voi, la fel cum mai vedeti tot felul de interviuri cu drogati"" Ai auzit tu discutia purtata intre cei doi? De ce te intereseaza viata particulara a ei din moment ce are iubitCine esti tu sa-l cataloghezi? Ar fi cazul sa-ti vezi de treaba ta.

| LoveSleep a răspuns:

Ahgogo ți-a răspuns perfect.

| Lawliet14 a răspuns:

Intrebarea e de ce vede o persoana ca ea ceva la unul ca acesta? Si invers? Pentru ca nu conteaza sexul. Probabil ca o sa dea cu capul dar mi se pare o prostie sa o dai in bara chiar asa. E ceva in caputul lor, dar oare ce? Oricum isi merita viitorul daca se asociaza cu un "bad boy".

| frostxtq a răspuns:

Un baiat "rau" cum spui tu, nu e neaparat bun la pat, astea-s povesti.
Poate ca fata e multumita de el deoarece se comporta frumos cu ea. In noaptea de revelion e normal sa se bea si alte chestii, poate de aceea fata l-a inteles.

Nu ar mai trebui sa iti pui atatea intrebari legat de subiectul asta si sa te orientezi spre alta fata.

Răspuns utilizator avertizat
| ramonia a răspuns:

Nu tuturor fetelor bune le plac baietii rai. Mie de exemplu, nu imi plac cei care sunt plini de ei, cei care isi dau aere. Ma enerveaza. Apreciez la un baiat sa fie sincer, amuzant si e important si sa fie acea atractie placuta unul pebtru altul. Revenind la fata despre care vorbesti tu, poate ca atunci cand l-a cunoscut pe iubitul ei nu stia ce fel de om e...iar in timp descoperindu-l a realizat, insa era tarziu pebtru ca probabil se indragostise, iar atunci cand te indragostesti nu mai vezi defectele celuilalt. Ideea e ca felul in care ea se comporta nu trebuie judecat atat. Adica se poate sa fie si cum zici tu, sa ii placa baietii rai, asa e. Dar se poate si sa se fi intamplat cum ti-am zis... Sau mai e o posibilitate... Sa se prefaca in public ca e multumita de el pentru a evita bataia de joc.

| ahgogogo a răspuns:

De obicei fetelor le plac baietii rai deoarece vor o iubire care sa le consume aceasta dragoste si atractie nu o pot avea fata de un baiat cuminte doarece mereu acestea simt ca se plictisesc ca lipseste acea picatura de adrenalina...