| nova13 a întrebat:

acum 1 an am cunoscut o fata, pe moment m-am indragostit de ea laughing. cand trece pe langa mine ma blochez si am un gol in stomat. cand trecea, de fapt, acum nu ma mai blochez, dar tot am goluri in stomac laughing. Am vorbit foarte foarte mult, atat pe fb cat si in viata reala. (pe fb avem ~23k mesaje) am intrebat-o de mai multe ori daca vrea sa fim impreuna. dar a raspuns mereu ca nu, sau ca nu stie/se mai gandeste (nu, de fapt.) si odata, jucam adevar sau provocare si m-a intrebat daca m-ar intreba Elena (o colega) daca vreau sa fiu cu ea, ce as raspunde, si eu i-am zis in gluma ca as accepta. am mai jucat vreo 10 min si i-am zis ca m-am plictisit de jocu asta, ca nu mai am chef, iar ea a zis "nici eu nu mai am chef, mi s-a taiat de la faza cu Elena."
deci. ce ar trebui eu sa inteleg din asta?
btw. chiar nu inteleg fetele. li s-a intamplat mai multor prieteni ca fetele sa ii placa, ei sa le intrebe iar ele sa zica NU (wtf? laughing )

1 răspuns:
| Hng123 a răspuns:

Pai la ce raspuns te asteptai.Totusi vrei sa fi cu ea iar apoi cand vezi ca n-ai sorti de izbanda spui ca ai accepta sa fi cu alta fata. Voia sa fie sigura ca o placi iar acum i-ai demonstrat ca nu erai asa implicat. Asta a inteles ea acum ar fi bine sa vorbesti cu ea.