Internetul internetul... pai daca chiar iti place de ea si familia ta stie si toti sunt de acord si e ok ...atunci nu e nici o problema, depinde de alegerea ta daca chiar iti place de ea sau nu! inca un mic sfat : ar trebui sa te cunosti mai bine cu ea in realitate. multe persoane pot fi diferite pe internet fata de realitate. eu zic sa dai o sansa relatei si sa vezi cum merge. nu? sper ca te-am ajutat! ^^
"Salut! Acum 1 luna am cunoscut o fata din Bucuresti "...nu ai cunoscut pe nimeni inca. asta nu vreti voi adolescentii sa intelegeti, nu ai practic cum sa o cunosti, nu ai intalnit-o... si da, ati putea sa va cunoasteti la vara si daca intr-adevar o placi e bine. te ai gandit la asta? daca nu ti place?
Ce sa iti zic, daca va intalniti o data la 6 luni, merita.
Nu tu bataie de cap, nu tu bani pe sucuri sau ciocolata pe bat, nu tu timp pierdut prin parcuri pe gerul asta, lejer lejer.
Fra, Metin2 are cei mai mari poponari de pe pamant... numai baieti sunt.
Daca chiar ai cunoscut O FATA, eu zic intai sa te convingi 100% ca e fata, dupa da merita incercat!
Lol este suta la suta faata mi-a dat web. facebook. O cunosc perfect perfect . Si nu stiu ce sa fac sa ma combin cu ea in realitate
Pai daca a acceptat intalnirea, nu trebuie decat sa te prezinti, totul va fi foarte spontan, nici nu-ti vei da seama!
Mda nasol daca erai un pic mai mare sa ziceam ca poate dadeai la o facultate la Bucuresti si era oarecum mai ok dar asa e cam dureros daca te-ai indragosti de ea
1)Metin2 este un simplu joc si eu am jucat!
2)Era mai bine daca erati din acelasi oras!
3) Nu merita efortul
In primul rand pe ce metin te-ai cunoscut cu ea? si daca va placeti reciproc si aveti ocazia sa va intalniti de ce sa nu va combinati dar te sfatuiesc sa incerci sa te combini cu ea dupa ce te intalnesti fata in fata! e mai sigur asa
Pierdere de timp..mergi mai departe si traieste ti viata..cauta ti o fata la tine in oras.....esti tanar ai timp sa te indragostesti
Bs eu ti-as zice sa nu te duci pentru ca ai astepta degeaba multe din,, fetele'' de pe metin suunt de fapt baieti