| Florin2434 a întrebat:

Acum 12 zile, prietena mea a fost la mine si ne-am dezbrăcat amândoi si am practicat un joc erotic, mai exact eu eram peste ea si mimam un act sexual doar ca eu nu introduceam penisul in vagin ci il frecam de vaginul ei.Ideea e că eu aveam prezervativ in momentul începerii jocului si dupa vreo 5 sec, cand m-am uitat am observat ca prezervativul ieșise si practic am prins contact piele pe piele. Eu aveam si lichid prespermatic. După ea s-a șters cu un șervețel umed la vagin din această cauză.
Ei pe 23 trebuia sa ii vina ciclul si nici azi pe 24 nu i-a venit...
Va rog foarte mult sa imi spuneti daca esti gravidă, sunt disperat.

Răspuns Câştigător
| Teo29 a răspuns:

Salut, daca nu a fost penetrare nu ar trebui sa fie vreo problema. Mai asteapta cateva zile iar dupa sa faca un test de sarcina daca asa.

Orice ar fi, si chiar daca ar fi fost o sarcina sa stii ca trebuie asumat acest lucru. Ma implic in campanii anti-avort si iti recomand tie si prietenei tale sa va asumati ce faceti si daca ar fi fost un copil sa il pastrati, iar pe viitor mai multa grija in toate.

E bine sa ai prezervativ mereu, si cu atentie, ca si de la lichidul pre-seminal se ramane insarcinata daca este eliberat in interiorul vaginului. Mai scrie-mi in privat daca doresti...

https://www.youtube.com/watch?v=kBDkF2JUllY&t=20s

5 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Inainte de a va incepe viata sexuala, citit si voi o carte de educatie sexuala, ca nu strica. In secretia prostatica nu se gasesc spermatozoizi. Stai linistit ca nu ai insamantat-o. Sunteti voi stresati si de asta i-a intarziat menstruatia.

| ngllllll a răspuns:

Tinere, acum daca ai facut-o las-o asa. Graviditatea sau un copil nu e dracul. Orice copil e un dar. Sunt oameni care alearga sa avorteze. Daca o iubesti, o iei cu copil. Daca nu o iubesti, de ce ai mai fost cu ea? Asta arata cat de copil esti. Maturizeaza-te. Nu baga frica in fata. Daca e gravida asta e. Lasă copilul sa creasca. Se va gasi cineva sa o iubească mai mult decat tine. Azi sunt si parinti batrani tembeli care obliga fetele sa faca avort. E o crima. Efectele avortului raman pe termen lung la femeie, prin depresie, cosmaruri ai alte chestii. Asa ca fi barbat si judeca si tu ca un barbat. O iubesti, o iei. Nu o iubesti, las-o pentru altul. Nu o distruge.

| Roberthu a răspuns:

Nu este....nu te panica

| Florin2434 explică:

Va rog multtt, cat mai repede doresc un raspuns

| Florin2434 explică:

Mentionez ca e virgină, la fel si eu