| Bikerul a întrebat:

Acum 17 zile am avut ultimul contact sexual cu prietena mea, era in cea mai fertila zi.
M-a anuntat de aceasta treaba si am fost atent, a fost totul protejat.
Acum doua zile ar fi trebuit sa ii vina doar ca aparent intarzie.Isi simte burta tare, are eliminari din vagin un fel de bucațele de mucus foarte consistent alb, combinat cu un lichid, dimineata are greturi. Totusi chiar nu ma gandesc la o posibila sarcina pentru ca totul a fost protejat si verificat referitor la protectie.Este foarte panicata si stresata.
Precisez ca am ejaculat in prezervativ cat timp penisul era in vagin, dar mi se pare imposibil sa aiba vreo treaba chestia asta.Astept un raspuns!

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Saluare!

Iti inteleg ingrijoararea si te felicit pentru ca iti faci griji pentru iubita ta, ca vrei sa o incurajezi si sa ii fi alaturi. Dar dupa cum bine stii, nu ai de ce sa iti faci griji, referitor la sarcina.

V-ati protejat, totul a fost ok, nu ar trebui si nici nu trebuie sa fie cazul de sarcina in asemenea conditii.

Plus ca are o menstruatie neregulata? Pai atunci de ce isi mai face griji? Uneori, depinde de la fata la fata, se intampla si astfel de lucruri inainte de ciclu, privind greturile si alte simptome premenstruale.

Nu ar trebui sa fie panicata, stresul poate duce la intarzierea ciclului, nu este ceva ce trebuie trecut cu vederea. Ar trebui sa se simta bine.

O sa vina ciclul, o sa vezi. Pana atunci (si si dupa) iti doresc numai bine si multe zile cu soare si intelegere pentru amandoi! ^_^

6 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Rata de protecție a prezervativului e 99%, pot avea loc scurgeri imperceptibile pe lângă și sarcina să se producă totuși.Și pentru fiul nostru cel mai mic nu avem nici o explicație, am folosit prezervativ în toată perioada fertilp, a fost o suurpriză totală. Dacă a rămas însărcinată, nu uceideți copilul.Un preiten de familie vecin acărui preitrnă a făcut un avort ne=a spus că deși are soție și 2 copii, in fiecare zi se gândește la copilul avortat de prietena din tinerețe, că avea și el un loc pe lumea asta.

| Violleta2022 a răspuns:

Cand are menstruatia neregulata NU se poate vorbi de vreo intarziere de ciclu, fiindca nu se poate calcula urmatoarea menstruatie sau ovulatie la femeiele cu ciclul de tip neregulat.
Asa ca, nu va mai panicati, atata vreme cat toate partidele au fost protejate cu prezervativ!
In ce priveste vomitatul, este de la stres!

| Emilian65 a răspuns:

Daca actul sexual a fost protejat, este imposibil sa fie gravida chiar daca a fost in perioada fertila.

| LoveSleep a răspuns:

O să-i vină, stai linistit.
E doar paranoica.

Daca tot are menstruatie regulata, mai bine evitati sa faceti sex in perioada aceea si scapati de toata drama asta.

| Bikerul explică (pentru LoveSleep):

Are o menstruatie neregulata
dar conform aplicatiei, e in intarziere doua zile

| popik50 a răspuns:

Stai linistit, simptomele sunt premergatoare stopului. Si daca era sa ramana gravida nu apareau asa repede efectele sarcinii. Daca ai facut si pritejat, teoretic e imposibil sa ramana. Sfatul meu, atunci cand stiti ca e perioada fertila, va puteti abtine cateva zile de la sex, nu cred ca e sfarsitul lumii. Parerea mea este ca nu a ramas/