| victoria45697 a întrebat:

Salut acum 2 luni in urma am avut un contact sexual neprotejat insa n-a dat drumul in mine, la aproximativ 15-20 min am luat un escapelle, dupa 5 zile am avut niste scurgeri care au durat vreo 3 zile mentionez actul a avut loc pe data de 20 octombrie, pe 28 noiembrie mi-a venit ciclul insa trebuia sa imi vina pe 19, acum e decembrie si mi-a venit ciclul asrrazi pe 30 dar am dubii e prima zi si e foarte putin, nu stiu sint insarcinata si nu as vrea sa fac un test.eu cred ca nu dar imi poate spune mai precis cineva, va rog ajutor sadsad

4 răspunsuri:
| MarioQWERTY a răspuns:

Pai singuru mod de a afla daca esti insarcinata sau nu e sa iti faci testul. Cumparati un test de la orice farmacie, costa intre 10-20 lei maxim.

| victoria45697 explică (pentru MarioQWERTY):

Pai mei mi-a venit a 2 ora menstruatia si nu am greturi sau dureri de cap nu am nimic doar ca e putin atita tot

| MarioQWERTY a răspuns (pentru victoria45697):

Nu conteaza cat e, cel mai simplu elimini dilema asta cu un test de sarcina, nu e mare scofala sa cumperi un test si sa il faci, bafta big grin

| victoria45697 explică (pentru MarioQWERTY):

As face-o dar nu pot doarece unde traiesc ma cunosc toti si nu pot sa ma duc sa cumpar