anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,

Acum 2 zile am avut primul contact sexual cu prietena mea(eu fiind virgin,ea nu), am reușit sa o facem de 3 ori consecutiv însă de fiecare data nu am reușit sa ma tin mult(1-2 min). Aseara am repetat experiența, la fel 3 numere (1-2 min maxim ).E normal? Mai trebuie sa am putina răbdare pana ma obișnuiesc cu locul sau ar trebui sa vizitez un medic? Ce sa fac ca sa rezist mai mult, ma simt prost știind ca nu reusesc sa o satisfac

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Da, pentru incepatori este normal sa te scapi pe tine dupa cateva minute.
Daca ai fii folosit prezervativ te-ai fii putut bucura de sex mai multe minute, fiindca nu te exciti atat de repede si evidnet nici nu te scapi pe tine dupa 1-2 minute.

| Dardanel21 a răspuns (pentru Violleta2022):

Cam in cat timp crezi ca voi reuși sa intru pe,, calea dreapta"?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In ce priveste satisfactul femeii, mai ai multe de invatat si experimentat, pana vei ajunge sa tii sexul minim 10-15 minute ca si femeia sa simta ceva placut si sa aiba orgasm.

| Emilian65 a răspuns:

Ai răbdare. Totul va fi ok după o perioada scurta de timp.

| Dardanel21 a răspuns (pentru Emilian65):

Zici? Crezi ca după ce ma voi obișnui voi reuși sa rezist mai mult? Credeam ca doar prima data se va întâmpla asta…

| Stonehard a răspuns:

Salut! Esti probabil prea excitat si entuziasmat. Poti sa folosesti prezervative care te ajuta sa maresti durata actului sexual. Sunt prezervative speciale de la Durex.

| IonGheorghe1976 a răspuns:

De trei ori consecutiv? Dar unde te grabesti? Oricum...2 minute chiar este un timp foarte bun avand in vedere faptul ca unii barbati se chinuie sa stea 30 de secunde. Asa ca e chiar bine.