anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
Acum 3 luni am avut contact cu un baiat, doar isi introducea degetul dar tot pleca la baie si dupa aceea continua.
Imi venise menstruatia la o saptamana dupa aceasta dar prima zi era una apoasa si roza, dupa aceea urma normal.
I-am spus ca aveam o teama pentru o posibila sarcina sau infectie dar el m-a asigurat că avea mainile curate.
A doua menstruație a fost tot ciudata, prima zi venise foarte putin, dupa aceea tot era normala.
Ultima menstruație avuta a venit mai devreme cu 2 zile in urma contactului si a fost foarte apoasa, chiar abundenta in prima zi, aproape doua si nu stiu cauza exacta.
Nu pot merge la ginecolog deocamdată si imi este rusine sa cumpăr un test de sarcina.

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Probabil dădea cu degetul pe penis, poate i se scula.

| corbulalbrosu a răspuns:

Pe baza celor precizate in prezenta intrebare se poate afirma fara nicio retinere ca totul decurge cat se poate de normal in cazul ciclurilor tale menstruale. Fiindca dupa acea joaca sexuala s-au produs/existat 3 sangerari menstruale consecutive care au inceput practic ''la timp'' si s-au desfasurat de fiecare data dupa un tipar aproape identic, se poate afirma fara nicio teama sau retinere ca este cu TOTUL IMPOSIBIL sa fii insarcinata in acest moment. Poti sa faci un test de sarcina insa numai cu scopul de a deveni linistita sufleteste. Multa sanatate!

| ST_Vali_1998 a răspuns:

Buna, nu poti ramane insarcinata daca s-au introdus doar degete. Au trecut 3 luni totusi, deci gravida sigur nu esti, iar in legatura cu menstruatia totul este normal, incearca sa comunici cu parintii tai despre educatia sexuala si tot ce tine de organismul tau caci ei inteleg mult mai bine aceste probleme, iar tu treci prin ceva nou si nu este nimic gresit in a intreba.