| 1inevitabil a întrebat:

Acum 3 luni am inceput sa vorbesc cu fosta care era atunci in spania, cum vorbeam am aflat ca si ea mai ma iubeste si am zis amndoi ca sm vrea sa fim inpreuna cand vine in tara. A venit nesm vazut, dar eu inca nu eram pregatit, ne vedeam aproape zi de zi. Dupa 2 saptamani ua a renuntat spunand ca am vrut sa doar sa ma joc, eu ma tot gsndeam daca sa incep relatia sau nu, aveam nevoie de tipm de gandire mai ales ca nu am mai vorbit de 2 ani, totusi o relatie la distanta nu e asa usoara. Si cum spuneam a zis sa o las in pace, numi mai raspunde. Credeti ca am gresit, inteleg poate sa saturat si ea dar daca tot ma iubea atat mai ramanea macar unpic. Ea a avut ocazia sa fie cu cineva si sm aflat ca a fost cu acea persoana la plimbare pe la 2-3 dimineata. Eu am fost gelos si a luat-o la intrebari, si de atunci a inceput sa fie mai serioasa. Nu stiu ce a vorbit cu el, sau ce au facut, bine nu eram inpreuna dar urma". Eu nu cred ca am gresit asa de tare ca ma gandeam la noi, am mai trecut cu ea prin o relatie la distanta si a fost greu ( ea vine doar vara in romania cateva luni ), o iubesc si nu stiu ce sa fac, credca o las asa ( a fost prima iubire la ambi ). Voi ce pare aveti, am gresit eu ca nu am fost cu ea desi o iubesc sau?

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Nu ai gresit. Daca ea stia clar ca te vrea pe tine, nu iesea cu altcineva si ar fi stiut sa te faca sa o accepti. Fetele stiu sa ne prinda in plasa cand ne vor cu adevarat. Ea nu era sigura pe sentimentele ei si dupa ce v-ati vazut considera ca e mai bine sa nu continue cu tine.

2 răspunsuri:
| Lupusor_Florin_Adrian_1998 a răspuns:

Nu, nu ai gresit ...deoarece tu ai stat sa te gandesti, sa nu te indragostesti si mai tare decat erai si dupa sa suferi si mai mult ...Sunt total de acord cu tine!
O relatie la distanta nu merge, mai bine-ti cauti pe altcineva, nu poti sa vezi ce face parteneru' si sa-l crezi fidel! waiting

| Contes_Ramona_1999 a răspuns:

Daca tu inca o iubesti incearca si arata-i ca o iubesti.Si ea daca vroia sa se impace cu tine nu mai iesea pe la 2-3 dimineata cu altcineva.
Acum tu stii daca o mai iubesti sau nu.
Multa bafta!