Fiindca ai amintit faptul ca prietena ta NU are ciclul menstrual regulat in acest caz si moment NU se poate vorbi de intarziere a menstruatiei si cu atat mai mult sa si apreciezi numarul zilelor de ''intarziere'' fiindca asa ceva este practice IMPOSIBIL de a se aprecia, stabili. In situatia descrisa si daca esti convins si sigur ca in timpul penetrarii chiar si asa scurte a vaginului, ai reusit sa te controlezi incat sa NU ejaculezi si sperma nu a ajuns in vagin, se poate aprecia ca formarea unei sarcini poate fi considerate ca fiind aproape IMPOSIBILA. Este unanim acceptata ideea/aprecierea potrivit careia virginitatea ei, a disparut in momentul in care organele voastre genitale adica ''pasarica'' ei si penisul tau s-au atins reciproc intrand in contact direct. Virginitatea dispare indiferent daca se rupe himenul sau nu, sau daca in timpul sexului de dezvirginare exista ori lipseste sangerarea. Multa sanatate!
În urma penetrării care a avut loc, indiferent cât de adâncă a fost, nu mai este virgina.
Virginitatea nu se poate confirma prin sange, poate are himenul elastic si nu i s-a rupt plus ca nu toate au sangerare.
Inainte sa-ti introduci scula, ai ejaculat?
Daca da si nu ai urinat sunt sanse, mai ales daca era in perioada fertila.
Daca nu ai ejaculat poti sta calm, nu a ramas si probabil e o dereglare hormonala.
Multe patesc sa le intarzie ciclul dupa primul act.
Pai am ejaculat la 10 minute dupa aceea, in rest nu, era prima oara.
Dar ea se gandeste ca daca m-as fi scapat eu putin, desii pe penis nu aveam nimic iar penetrarea a avut loc dupa cum am spus 2-3cm,acolo putin asa... apoi dupa 10 minute, am ejaculat dar prin alt mod nu prin contactul sexual cu ea...iar in momentul de fata nu are ciclul venit
Daca nu te-ai scapat in ea, adica nu ai ejaculat in ea, sansele sunt aproape nule.
Stai calm, o sa-i vina.
Nu, nu mai este virgina, doi probabil sunt niște schimbări hormonale apărute odată cu începerea vieții sexuale. Îți recomand cap pe viitor, sa fi mai responsabil și sa te protejezi, ca să nu mai aveți dubii
KatiMe27 întreabă: