| Alexutt a întrebat:

Salut. Acum 4 luni am avut operație de circumcizie și frenoplastie. După aceste 4 luni în erecției nu sunt confortabil, este dureroasa zona în care am avut cusăturile și simt ca îmi este stra gulat glandul(capul). As vrea sa știu care este treaba și ce pot sa fac!?

Răspuns Câştigător
| manuemanoil a răspuns:

Ste normal ca zona in care ai avut operatia de circumcizie si frenoplastie sa fie sensibila dupa o perioada de timp dupa operatie. Totusi, daca simți durere sau disconfort in timpul erecției dupa 4 luni de la operatie, ar putea fi necesar sa mergi la medic pentru a verifica daca exista o problema.

Exista mai multe cauze posibile pentru durerea sau disconfortul pe care il simți in timpul erecției, inclusiv cicatrici, infecții sau probleme cu cusăturile. Numai un medic poate determina cauza exacta a simptomelor tale si poate recomanda tratamentul adecvat.

Te recomand sa mergi la medicul care a efectuat operatia sau la un urolog pentru a discuta despre simptomele tale si pentru a afla mai multe despre posibilele cauze si tratamente. Este important sa nu intarzii tratamentul, deoarece durerea sau disconfortul poate avea un impact negativ asupra calitatii vietii tale sexuale si a relatiilor tale intime.

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Procesul de vindecare este destul de greu daca nici după 4 luni nu esti complet vindecat inseamna ca trebuie alt tip de tratament, ce pui pe penis sa se vindece te dai cu creme? Ce ti a recomandat medicul? Cind nu ai erectie te doare sau numai in momentul cand ai erectia te doare? Ai facut sex după operatie in aceste 4 luni? Ce varsta ai?

| Emilian65 a răspuns:

Dacă ai dureri, consulta medicul care te-a operat.

| Alexutt explică:

Am 17 ani și nu am avut contacte sexuale dupa operație. Nu mai folosesc nimic (de ex creme sau alifii etc)