Incearca sa ii spui, vezi ce se intampla, nu ai de unde a stii daca nu incerci.
Dar daca ar exista un baiat ca tine in viata mea te-as trata cu indiferenta esti extrem de posesiv plus de baieti e plina lumea dar atata timp cat nu ar exista decat un baiat caruia ii pasa de mine as accepta. Stii cum este o fata atunci cand place pe cineva nu ii iese din minte asa de repede si va tot incerca sa fie cu acel prieten, poate si el o place, mai stii... si atunci iti spun adio.
Adica mai bine ma duc cu cine imi place mie daca sunt 2 baieti decat cu celalalt. Normal ca nu isi da seama ca o placi daca nu ii spui.
Si tu ai doar fizicul''merg la sala, arat bine, am ochi albastri si un par castaniu'' in rest esti apa de plaoie tenisi mei sunt ingeri pe langa tine. Eu te-as pastra de rezerva
Nu sunt numai asa:pe fata respectiva o am in cap de 2-3 zile de cand am vazut-o prima data si nu o mai pot scoate din cap, si sunt cat de cat romantic si foarte mult sentimental si sensibil in legatura cu relatiile:daca o fata ma reduza sunt trist 2-3 zile, nu am chef de nimic si am asa lacrimi in ochi...Prietenul meu a aflat de la alta fata ca fata respectiva il place si el a spus ca e draguta si vrea sa se combine ca nu a mai avut o prietena de 4-5luni(asta mi-a zis mie asa in particular)
Daca ii spui, poate afli daca si ei ii place de tine sau nu.Nu iti fa sperante, ok?
Pai daca ti mortis ca fata sa te vada ceva gen : WOW: Ii poti sopti incetisor la ureche ca ai penisul 25+