Avand sex protejat este imposibil sa lasi fata gravida.
Apoi, un test de sarcina se poate face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, nu dupa cateva zile, ca arata eronat si testul este inutil.
Cel mai probabil fata are ciclul de tip NEREGULAT dar inca nu stie acest lucru ca atare ciclul nu vine niciodata FIX la acelasi numar de zile, luna de luna si NU se poate tine nici o aplicatie pentru cele cu ciclul neregulat.
Până acum îi venea la dată fixă, conform aplicație.
Care ar putea fi cauza?
Cu ce anume v-ati protejat?
Prezervativ
Odata ce prezervativul a fost pus pe penis INAINTE sa inceapa partida sexuala si a fost scos dupa terminarea partidei, inseamanand ca nu a intrat niciodata in vagin fara protectie, deci nu sunt sanse de sarcina.
Salut,
Nu inteleg prea bine unde se pun intrebarile, asa ca intreb aici - sper ca e locul corect.
Am mereu relatii sexuale fara protectie cu prietena lui Vladimir3 si acum ei ii intarzie perioada.
Credeti ca Vladimir3 o sa se prinda?
Oare ce poate să însemne?
Atunci ce e cu intrebarea ta?
Daca ai folosit protectie, nu are cum sa ramana insarcinata.
Eu stiu de ce intrebi.
Intrebi tocmai pentru ca ai facut sex NEprotejat.
Protejeaza-ti partenera folosind prezervativ. O protejezi de sarcini nedorite si va protejati amandoi de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți), altfel e decontat 50%. La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......-la-baieti