| alexx_6811 a întrebat:

SAlut sad
Acum 5 ani am facut cunostinta cu un baiat. Toate bune si frumoase, ne-am indragostit >:" dar nu am fost impreuna ca eu sunt cu 2 ani mai mare ca el sad si alte motive.
Si-a facut prietena(o parasuta) care ii cerea bani si diferite chestii. Pe mine m-a lasat un timp in pace adica nu a venit sa ma mai vada, dar cat era cu prietena lui ma facea de tot rahatu` si baga strambe sigh
Ca sa o faca pe prietena lui geloasa a folosit`o pe o fata X, dar el chiar a inceput sa o placa.
Fosta lui prietena o mintea pe fata aia X ca eu sunt rea urata etc. si a zis sa nu cred ce o sa afle.Eu i-am zis adevarul despre fosta lui prietena.
Fata X il place pe baiatul respectiv. Noi 2 am devenit prietene foarte bune si ne-am intors impotriva fostei lui prietena.Baiatu` s-a suparat ca eu sunt prietena cu fata X.
El acum ma baga doar pe mine in seama si pe X doar salut si pa.
Azi a venit sa steie cu noi si am jucat adv sau provocare.Ca sa ne enerveze a scos ipod si a inceput sa ne filmeze adica doar pe mine ca sa ma enerveze dar eu nu i-am dat atentie.
Faza e ca fata X mi-a zis ca il place dar nu vor fi nicioadata impreuna pentru daca nu ii merge cu una se va duce la alta sau cand se vor desparti va baga strambe. Ea mi-a devenit f buna prietena.
Baiatu` se da pe langa mine a venit la mine acasa mi-a dat o floare...crying
Problema e ca eu il plac. ea il place. el ma place.
Nu pot sa renunt la o prietenie pentru un baiat si nu pot renunta la baiatul pe care il iubesc.
Fata X mi-a zis ca orice i-ar face in adancul sufletului ei tot il va iubi si eu la fel crying
As fi vrut sa nu il cunosc niciodata.
Vreau sfaturi.
dau funda crying
sunt foarte trista sad

1 răspuns:
| ignore a răspuns:

Pai dac aa avut o sansa sa fie cu tine si nu a profitat acum e prea tarziu.ramai cu pr ta si purtati in suflet si cautativa 2 b care sa va iubeasca si care sa nu va faca sa suferiti.el se da l tine poate ca so uite pe fata aia ORICUM chiar daca nu ar fi asa diferentele dintre voi sunt si acum tuh tot mai mare ca el ai ramas si altele + ca relatia nu ar dura f mult. unitiva aman2 si uitatil cumva.