| cristyan003 a întrebat:

Salut
Acum 6 ani cand eram mic aveam vreo 10 ani a venit o fata la noi sa isi petreaca vacanta la verisoara ei
Era innebunita dupa mine, iar eu nu o intelegeam, am dezamagit-o rau, a inceput chiar sa planga atunci
apoi alti 2 ani nu a mai venit in vacanta la verisoara ei si am inceput sa imi fie dor de ea sa imi para rau ca am pierdut-o, dupa care toti ani pana acum a venit, chiar si acum in vacanta de iarna.
Dar i-a placut de altcineva atunci care era si el venit tot in vacanta, a stat cu el pana si-a facut impresia pe care o au toti prietenii (toata gasca) despre el. Acum stiu ca ma place dar nu stie ca si eu o plac.
Amandoi avem unul pentru celalalt aceleasi sentimente si eu sunt sigur de asta, ea nu stie ca o plac si este dezamagita.
As face orice sa ma imprietenesc cu ea si nu pentru ca s-a dezvoltat si arata bine ci pentru ca pur si simplu m-am indragostit de felul ei de a fi.
As vrea cateva sfaturi, pentru ca sunt putin mai timid cand trebuie sa fiu serios si ma pierd.

Răspuns Câştigător
| Alissya97 a răspuns:

Spune-i ca o placi, ca atunci cand ai facut-o sa sufere ai fost doar un copil caruia nu-i pasa de sentimentele sincere pe care le simte o fata pentru el :d.
Vorbeste cu ea deschis, spune-i ce parere ai despre ea [ex: ca e frumoasa, draguta,...] explica-i ca simti ceva foarte profund pentru ea si ca iti place felul ei de a fi in primul rand, iar in al doilea aspectul :d.
Pai.nu mai stiu ce sa-ti mai spun straight face
Sunt sigura ca veti fi impreuna [:

Ceau :*! Bafta love struck

4 răspunsuri:
| glamour a răspuns:

Ce frumoasa e "dragostea de copil"hee hee
pai ce sa zic. imprieteneste-te cu ea, stai pe afara cu acelasi anturaj ca si ea si asta o sa va mai apropie putin.
pana cand va trebui sa ii spui ce simti pentru ea, lasa rusinea de o parte ca in viata daca esti timid si fara tupeu nu rezolvi nimic. bafta.

| shtephie a răspuns:

ASta ai visat aseara?

| Douapunccteunics a răspuns:

Poate 16 ani ailaughing pai spune-i ca o iubesti ia-o incetwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer.nu prea stiu c sati sp... cel mai bine e sa o iei deoparte jii sp c sentimente ai pentru ea! bafta!