Eu zic sicer e o fata fara minte ...incearca sa ii explici ca o iubesti dui mina ei la inima ta sa vada cum bate zii va vei face orice daca nu va reactiona las-o balta nu te merita esti prea bun!
Ce ai fi putut sai dovedesti tu din moment ce ea sa sarutat cu altu? nu inteleg ea trebia sasi ceara iertare asa ca bun simt pentru momentele petrecute impreuna probabil nu stie cum sa scape de tine fetele sunt smechere mari mai ales alea timide sunt scorpi mari nu toate dar majoritatea sunt / cu inteparea in inima du-te la un medic poate fi si de la raceala sau din cauza emotilor si eu am simntit la fel dar totusi du-te la un medic
Treci cu inteleptiune peste asta si continuati viata linistit trebuie sa uiti de ea! Funda!
Calm omule. nu o pierzi dc nu vrei sa fii cu ea? dc nu ii spui ce simti dc nu ii arati cat de mult tii la ea? o fata are nevoie de dragostea pe care i-o poti oferii tu ea simte nevoia de mangaieri, de iubire cine sa o ia in brate daca tu nu o faci? sa isi imbratiseze animalul de plus in fiecare noapte? crezi ca acel ursulet de plus o va ajuta NU trebuie tu sa fii langa ea atat cat poti altfel o pierzi si dejea ea s-a sarutat cu acel tip din lipsa ta
Cam are dreptate Pixie.Fa o schimbare! Eu zic sa nu dai cu piciorul la relatia asta, mai ales ca o iubesti atat de mult. Schimba'te! Incearca sa ii dovedesti mai mult. vorbeste'i frumos. si incearca sa fi cum erai inainte! Nu poti sa mai dai timpul inapoi.chiar daca s-a sarutat cu altul a fost o chestie de moment.ar trebui sa iti ceara iertare si sa nu aiba pretentii prea mari de la tine. dar asa suntem noi fetele cu gura mare.Probabil vrea mai multa afectiune.Si sti vorba aia cui pe cui se scoate. daca nu faci nimic s'ar putea sa iti gaseasa pe altcineva care ii ofera ceea ce tu nu ii oferi.si se duce naibii relatia. Chiar daca e de 2 luni. Bafta
Dai ma scrisori cheama o trupa de cantece sau dai trandafiri incearca sa fi cavaler cu ia si sarut-o foarte foarte des