| Laur195 a întrebat:

Acum cateva ore m-am intalnit cu o fata cu 2 ani mai mare ca mine, care de fapt e verisoara iubitului surorii mele(ati inteles voi) si pur si simplu nu pot sa-mi mai iau gandul de la ea, m-a "fermecat" laughing..Peste cateva zile, cand o sa ma intorc de la munte, o sa-i cer sa ne intalnim si vreau ceva sfaturi...sigur o sa raman blocat, cum am facut si astazi...Ce sa fac? Vreau macar sa pot discuta cu fata aia, poate se leaga ceva! Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| anamaria82726 a răspuns:

Pai in primul rand, arata-te interesat. Nu ne place sa ghicim daca ne placeti sau nu. Si nu va luam in ras daca ne placeti fara sa va placem si noi..deci fara griji la faza asta. Trebuie sa faci in asa fel incat sa nu existe acele momente cringe de liniste in care nu vorbeste nimeni. Intreab-o desprea ea, ne place sa vorbim despre noi si sa fim ascultatelaughing))si ne place sa radem. Nu neaparat sa faci glume seci, dar gasiti voi ceva. Arata-i ca esti matur(e nevoie fiindca esti mai mic decat ea) si nu folosi cuvinte prea urate ca sa fii,, smecher,, ca nu e OK. Doar incearca sa zambesti mult, nu exagerat ca sa fii simpatic

2 răspunsuri:
| antonimilk a răspuns:

Dragut, sensibil, ajutator, oferi sprijin, te comporti dragut si o asculti

| Geo_Geo_2001 a răspuns:

Pai. Încearcă sa o cucerești, fi sincer, nu o minți, du-te cu o floare ceva, habar nu am, dar am un singur sfat, arătai ca ții la ea